Nie wiem, czy przeoczyłem ale raczej nie i nie wiem co się stało z tymi postaciami (aktualnie oglądam czwarty sezon, więc jakby był z nimi związany jakiś spojler to proszę ewentualnie napisać, kiedy będzie wyjaśniona sprawa)
-Chuda zakręcona ćpunka z drugiego sezonu, chciała raz skakać z dachu. Było jej sporo w drugim sezonie a w trzecim już jej nie było.
-Córka Liz. Była w trzecim sezonie, w czwartym ani słowa.
-Pielęgniarka do trzeciego sezonu. Było jej sporo, była w miarę ważną częścią serialu. W czwartym sezonie zastąpiona przez tę irytującą blondynę.
Rowniez to zauwazylem dlatego tez zaznaczylem przy ocenie serialu ze pojawiaja sie pewne niescislosci.
Co do postaci :
-pewnie ci chodzi o Sky. Ta laska ktora nigdy w pralni nie umiala na siebie bluzy do porzadku zalozyc :D. Jedyne co moge sobie wyobrazic to pewnie przeniesli ja do "wariatkowa". Skok z dachu to jakby nie mowic proba samobojcza.
- Sophie zostala przeniesiona do innego zakladu karnego.
- Rose po pozarze znika z serialu.
Dodam do tego ze Jodie rowniez znika bez wyjasnienia jej dalszego losu. Jednak w jej przypadku dosyc przykry los ja spotkal...
-ta ćpunka Sky to idealne połączenie Zombie z Gollumem :))
https://68.media.tumblr.com/0733f8ca8cb9bd9f026f3d320b022d79/tumblr_n9rujcAAf71s i9fjqo5_400.gif
-co do córki Liz to w czwartym sezonie mówi komuś, że ma córkę ale nic, że nadal jest w więzieniu.
-szkoda mi tej Rose. bardzo dobrze napisana postać jak na funkcję w zakładzie, którą pełni, coś w stylu Glorii, czyli pielęgniarki z serialu Oz.
w pierwszym odcinku czwartego sezonu pojawiły się dwie ładne aktorki czyli Allie oraz ta nowa pielęgniarka. pierwsza jest świetną postacią i istotną, a ta pielęgniarka Lee nie dość, że jest jej mało, to jest bardzo irytująca, praktycznie w każdej scenie..