PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670340}
8,4 6,4 tys. ocen
8,4 10 1 6351
7,5 2 krytyków
Wentworth. Więzienie dla kobiet
powrót do forum serialu Wentworth. Więzienie dla kobiet

SPOILERY .........
.
.
.
Podoba mi się serial, ale Ferguson jest przerysowana jak na moje i to strasznie.
Była normalna i opiekuńcza, potem jej kochance-więźniarce z więzienia zabrali dziecko, ta się powiesiła, więc Ferguson 20 lat planowała odegranie się na Jacksonie, który był wtedy pracownikiem społecznym?? Spowodowanie wypadku Jacksona, groźby, własnoręczne zabicie więźniarki (przedawkowanie), aresztowanie Jacksona, aż w końcu zlecenie zabójstwa Fletcha... (pewnie sporo pominąłem) c'mon... ;-)

ocenił(a) serial na 9
MarcelKowal

Zdecydowanie się z tobą zgadzam. Postać zbyt nierealna, żeby mogła być wiarygodna, jak dla mnie. Okej, można zrobić trochę "zamieszania" i sam pomysł wprowadzenia kogoś takiego do serialu jak najbardziej trafiony, ale no bez przesady. Czasami aż śmiać się chce jak się ogląda niektóre epizody ;)

ocenił(a) serial na 10
monkkkey

Czasami wydaje mi się, że Farengous chce zniszczyć każdego, kto stanie na jej drodze, OKROPNA postać. Aż mnie ciarki przechodzą, gdy tylko na nią patrzę!!!

MarcelKowal

Ujmę to tak - popłynęli z tematem :P
Podoba mi się, jak bardzo chcieli pokazać inny rodzaj naczelniczki niż Eric'a (a jej kreację strasznie lubię), ale faktycznie postać przerysowali. Aż nieco przeraża mnie, co mają przygotowane na kolejny sezon (mam wrażenie, że to tylko wierzchołek góry lodowej - obym była w błędzie).

MarcelKowal

To jeszcze można usprawiedliwić jej chorobą psychiczną ale jej wszechwiedza i to że wszystko jej się udaje tak mnie irytuje.