Aż tak angielski nie ogarniam, nigdzie nie mogę znaleźć.
Jak nanosić, instalujesz napi projekt. Potem ściągasz odcinek klikasz na niego prawym klawiszem i wybierasz "pobierz polskie napisy" odpalasz ten odcinek w Media Player Classic lub VLC i nic więcej nie musisz robić.
Ale Ty jestes wybredna i dziecinna... Juz chyba kazdy probowal Ci cos podpowiedziec a Ty potrafisz tylko marudzic. Nie tylko Ty czekasz na napisy. Z tego co sie zorientowalam na napisy 24 ostatnio wolno im szlo z tlumaczeniami ale wez pod uwage ze to sa ludzie ktorzy tlumacza w wolnej chwili i pewnie nie dostaja za to nawet zlotowki. Ja ogladam bez napisow, ale z napisami tez lubie zeby sobie poprawic angielski. Ale nie wylewam swoich zali w internecie ze zwyczajnego lenistwa. Powiedz mi co jest trudnego wpisac w wyszukiwarke nazwe wentworth 5x04 napisy czy cokolwiek takiego. Co za len.
Nie ma nigdzie napisów. Poza tym nie myśl sobie, że po przeczytaniu jednego mojego zdania cokolwiek o mnie wiesz..
Wiem juz na pewno, ze jestes wiecznie niezadowolona ;] To zle, tamto zle, tego Ci sie nie chce, tamto za dlugo, to za krotko. Nawet jakbym Ci poradnik wideo nagrala co i jak masz zrobisz to pewnie bys odpisala "aa nie chce mi sie ogladac" Ciekawe, ze nic nie umiesz znalezc ale forum znalazlas bez problemu i wyslugujesz sie innymi. Skoro nigdzie nie znalazlas napisow, to widocznie jeszcze ich nie ma. Poczekaj cierpliwie.
Pax, pax…! Dodałam do 4. odcinka. Do kolejnych będzie wuj wie kiedy, bo nie ma na razie angielskich, więc nawet „głupia strona” nie przetłumaczy ze słuchu.
Słodki jezu, to sobie usiądź i przetłumacz cały odcinek, który jest częściowo australijskim slangiem, a potem sobie usiądź i dopasuj napisy do wersji filmu, dopasuj czcionkę i żeby się też wszystko zgrywało z wypowiadanymi kwestiami, na pewno zrobisz to szybciej. Z całym szacunkiem ale co Tobie się wydaje, że ktoś przetłumaczy parę słów a resztę zrobi komputer na czuja? To wszystko robią ludzie, w wolnym czasie, z reguły za darmo. Tłumaczenia to jest żmudna praca, tak samo dopasowanie napisów do wersji filmu. Zatem może zanim coś napiszesz usiądź i pomyśl logicznie? Albo może po prostu pomyśl? Albo usiądź i sam/a przetłumacz i wrzuć, wszyscy skorzystają (!) albo może najprościej naucz się angielskiego to nie będzie Ci potrzebne tłumaczenie.
Gdzie można obejrzeć 6 sezon z polskimi napisami? Poratujcie nieznającą języka angielskiego