PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670340}
8,4 6,4 tys. ocen
8,4 10 1 6351
7,5 2 krytyków
Wentworth. Więzienie dla kobiet
powrót do forum serialu Wentworth. Więzienie dla kobiet

Aż tak angielski nie ogarniam, nigdzie nie mogę znaleźć.

ocenił(a) serial na 8
Animalsowa

poszukaj napisow? zajelo mi 2 sek. w Google

SaiBee

do 2 odcinka są napisy?

ocenił(a) serial na 8
Qdom

jeszcze nie, ale powinny sie z czasem pojawic

ocenił(a) serial na 10
SaiBee

wole poczekać na napisy w necie niż pobierac i nanosić .

Animalsowa

http://alltube.tv/wentworth-wiezienie-dla-kobiet/odcinek-2/odcinek-2-sezon-5/107 074

ocenił(a) serial na 9
Animalsowa

Jak nanosić, instalujesz napi projekt. Potem ściągasz odcinek klikasz na niego prawym klawiszem i wybierasz "pobierz polskie napisy" odpalasz ten odcinek w Media Player Classic lub VLC i nic więcej nie musisz robić.

mocherman

na napipojekt brak napisów do 4 odcinka nadal....

Animalsowa

fili ser . pl ;)

ocenił(a) serial na 10
monikzzz

głupia strona dodają napisy dopiero po tygodniu wrzucenia ENG :/

Animalsowa

Ale Ty jestes wybredna i dziecinna... Juz chyba kazdy probowal Ci cos podpowiedziec a Ty potrafisz tylko marudzic. Nie tylko Ty czekasz na napisy. Z tego co sie zorientowalam na napisy 24 ostatnio wolno im szlo z tlumaczeniami ale wez pod uwage ze to sa ludzie ktorzy tlumacza w wolnej chwili i pewnie nie dostaja za to nawet zlotowki. Ja ogladam bez napisow, ale z napisami tez lubie zeby sobie poprawic angielski. Ale nie wylewam swoich zali w internecie ze zwyczajnego lenistwa. Powiedz mi co jest trudnego wpisac w wyszukiwarke nazwe wentworth 5x04 napisy czy cokolwiek takiego. Co za len.

ocenił(a) serial na 10
mgielkazuza

Nie ma nigdzie napisów. Poza tym nie myśl sobie, że po przeczytaniu jednego mojego zdania cokolwiek o mnie wiesz..

Animalsowa

Wiem juz na pewno, ze jestes wiecznie niezadowolona ;] To zle, tamto zle, tego Ci sie nie chce, tamto za dlugo, to za krotko. Nawet jakbym Ci poradnik wideo nagrala co i jak masz zrobisz to pewnie bys odpisala "aa nie chce mi sie ogladac" Ciekawe, ze nic nie umiesz znalezc ale forum znalazlas bez problemu i wyslugujesz sie innymi. Skoro nigdzie nie znalazlas napisow, to widocznie jeszcze ich nie ma. Poczekaj cierpliwie.

ocenił(a) serial na 10
mgielkazuza

Właśnie to robię.

ocenił(a) serial na 5
mgielkazuza

Pax, pax…! Dodałam do 4. odcinka. Do kolejnych będzie wuj wie kiedy, bo nie ma na razie angielskich, więc nawet „głupia strona” nie przetłumaczy ze słuchu.

ocenił(a) serial na 10
titi

Dziękuje za włożoną pracę :)

Animalsowa

Słodki jezu, to sobie usiądź i przetłumacz cały odcinek, który jest częściowo australijskim slangiem, a potem sobie usiądź i dopasuj napisy do wersji filmu, dopasuj czcionkę i żeby się też wszystko zgrywało z wypowiadanymi kwestiami, na pewno zrobisz to szybciej. Z całym szacunkiem ale co Tobie się wydaje, że ktoś przetłumaczy parę słów a resztę zrobi komputer na czuja? To wszystko robią ludzie, w wolnym czasie, z reguły za darmo. Tłumaczenia to jest żmudna praca, tak samo dopasowanie napisów do wersji filmu. Zatem może zanim coś napiszesz usiądź i pomyśl logicznie? Albo może po prostu pomyśl? Albo usiądź i sam/a przetłumacz i wrzuć, wszyscy skorzystają (!) albo może najprościej naucz się angielskiego to nie będzie Ci potrzebne tłumaczenie.

ocenił(a) serial na 10
monikzzz

aha.

Animalsowa

A gdzie ściągacie napisy eng?

ocenił(a) serial na 9
creepy

Gdzie można obejrzeć 6 sezon z polskimi napisami? Poratujcie nieznającą języka angielskiego

ocenił(a) serial na 10
Top_secret_

na alltube pojawił się i pewnie za pare dni już będą z napisami

ocenił(a) serial na 5
Animalsowa

Jak zwykle - nie ma angielskich, więc stoję z tłumaczeniem.