O mój Boże..nie mogę się właśnie pozbierać po 4 sezonie..jeszcze nigdy żaden serial nie wywarł na mnie takiego wpływu, a na końcówce 4 sezonu przeryczalam całą rolkę papieru! ;P feromonylny serial, obsada aktorska to geniusz, postacie, intrygi, pięknie przedstawione uczucia pomiędzy Bea a Allie, aż czuło się wszystkie ich emocje na sobie.. Przykre że serial jest tak mało znany ma tak mało nagród bo jak dla mnie to przebija Orange is a new black dwukrotnie pod każdym względem..jestem aktualnie na 2 odcinku 5 sezonu ale już czuję pustkę jak się skończy, o niczym innym nie myślę podczas całego dnia,Masakra ;p
ja skończyłam oglądać 2 miesiące temu, a nadal o tym myślę xD ciężko się wyleczyć z Wentworth... Sama nie wiem jak to się stało, nigdy mi się żaden serial AŻ TAK nie podobał. Niektórzy twierdzą, że 5 sezon jest już gorszy i nie tak wciągający jak poprzednie, ale po obejrzeniu 5go sezonu Went, obejrzałam 5 sezon Orange is the new black... musiałam przewijać sceny i czekałam tylko aż się skończy. Także masz rację, szkoda, że nie jest taki popularny... Ja np polecam znajomym ten serial a ich odpowiedź jest taka, że nie będą oglądać "bo nie ma na netflixie" i na tym się kończy :D Także czekajmy z niecierpliwością na 6 sezon, oby nie zawiódł ! :D