PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670340}
8,4 6,4 tys. ocen
8,4 10 1 6370
7,5 2 krytyków
Wentworth. Więzienie dla kobiet
powrót do forum serialu Wentworth. Więzienie dla kobiet

Ja daje 10/10 ciekawa jestem dalszych dwóch ostatnich odcinków,wiecie może kiedy będzie wiadomo coś o ewentualnym 5 sezonie?

ocenił(a) serial na 10
Reniiia

11? :P

jocisko

Będzie na zaś.

ocenił(a) serial na 10
Cairns

;)

ocenił(a) serial na 10
Reniiia

O choinka przepraszam bardzo ;)

Reniiia

Wpisuję tutaj, bo pytanie dotyczy 11 odcinka :P Myślicie, że aktorka grająca Liz jest w ciąży? Tak wygląda, ale sprawdziłam że ma 50 lat. To możliwe?

ocenił(a) serial na 10
Cairns

Poczytaj na zagranicznych stronach internetowych,może coś znajdziesz, co do tego czy to możliwe, myślę,że tak ;)

Reniiia

Nie chce mi się szukać. Są inne emocje. Temat się przyda. Napiszę tylko, że niektórzy powinni wziąć coś na uspokojenie przed odcinkiem.

ocenił(a) serial na 9
Cairns

11 mega dobry ;)

ocenił(a) serial na 10
Cairns

NIe! Ona zawsze taki brzuch miała.

ocenił(a) serial na 10
Reniiia

Miałam ochotę wstać i biec przed siebie krzycząc, że kocham Wentworth. Tak przed finałem wyhamował a tu proszę... Paradoksalnie najbardziej podobała mi się Freak ze swoją perfidią aż do końca. Pamela zrobiła z niej postać z krwi i kości, a nie jakąś wydmuszkę pt "Ta pani ma źle z głową".

ocenił(a) serial na 10
jocisko

Dokładnie, Pamela powinna wszędzie grac takie postacie nadaje się idealnie, jednakże jej postać w 4 sezonie zaczęła mnie najnormalniej W....wiać, te jej intrygi,ta niemoc innych względem niej heh to jakaś masakra

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Wszyscy zachwycają się Pamelą R a ona w ostatnim epizodzie dała ciała. Psychopaci są wyzbyci emocji, nie odczuwają przerażenia, lęku-jedno i drugie zawitało jednak na jej twarzy po tym co zrobiła Bea...

ocenił(a) serial na 10
Pat_Scorovitz

Bo ja wiem, czy to taka "klasyczna psychopatka"? Wg mnie po prostu kobieta zaburzona i to bardzo, ale Hannibal Lectera bym z niej nie robiła.

ocenił(a) serial na 8
jocisko

No tak, bo Bridget Westfall to tam tylko sprząta i wydaje na temat Joan Ferguson własne subiektywne opinie...Nie jest psychologiem i nie ma pojęcia o czym mówi, a scenarzyści dla zmyły kilkakrotnie w jej usta wcisnęli teksty o psychopatii byłej Pani Naczelnik.. xD

ocenił(a) serial na 10
Reniiia

czy ktoś ma napisy do 11?