najpierw było Prisoners Wives w Anglii to teraz w Polsce nie ma co kombinują jak mogą to samo tylko polska wersja a ciekawe kiedy zrobią polska wersje Wentworth-wiezienie dla kobiet
"oz'powiadasz a dobre to hmm sa emocje i napiecie hmmm...widze ze ma troche sezonow ten serial po 8 odcinkow wszystkie prawie..
hmm slyszalem o nim ale nie widzialem go,dobry jest warto czy taki nudnawy hmm/
To zależy od tego co dla kogo jest nudą. Mi się osobiście bardzo podobał, akcja nie jest jakaś super rozbudowana, ale uważam że warto usiąść i obejrzeć.
Mimo, że teraz był okres świąteczny, z czym wiąże się brak wolnego czasu, to siedziałam nocami i obejrzałam 2 sezony w trochę ponad tydzień.
aha rozumiem..ok moze sie albo zaryzykuje obejzec przynajmniej z 1 gora 3 ,4 odcinki potem sie okaze co dalej..
ciekawe jak bedzie wyglądac polska wersja :wiezien dla kobiet..olge bołądz odrazu wyczułem wczesniej ze bedzie tam grac ,bo ostatnio jest rozchwytywana..
Unité 9 (2012-) serial TV -wie ktos moze czy jest gdzies wersja z lektorem polskim? widzialam urywki na youtube chcialabym obejrzec calos nie moge nigdzie znalezc.
Vis A Vis (2015-) serial TV - tez nie moge znalezc
Kapadocja (2008-2012) serial TV- ogladalam,calkiem fajny