PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23249
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

dzisiejszy ! o taaak ! :)
w końcu moje marzenia się ziściły i Veronica jest z Pizzem. ;-))
jeje !. ;DD

igu5ia

kurde, to miało być do tego tematu :

http://www.filmweb.pl/topic/798267/ulubiony+odcinek+lub+scena.html

tylko mi się źle nacisnęło -,-'

ocenił(a) serial na 8
igu5ia

A tam wole zeby była z Loganem.
za krótki nie prawda

igu5ia

Ja też wolę żeby była z Loganem.Piz do mniej nie pasuje.

ocenił(a) serial na 10
igu5ia

niezgadzam sie Logan i Veronica duzo bardziej pasuja do siebie.

ocenił(a) serial na 10
igu5ia

Wiedzialam od poczatku ze Piz cos czuje do Veroniki ale sadzilam, ze ona go nie bedzie chciala...ale jednak sie myslilam. Nie mam nic do Logana ale jednak wole zeby Veronika byla z Pizem...:D:D:D zobaczymy jak to sie dalej potoczy... :D:D ;)

ocenił(a) serial na 9
ankaa_

Mimo wszystko ona nic do nie go nie czuje i to świetnie widać póżniej.

Ewelinu

Masz rację - sama bym tego lepiej nie ujęła :)! Widać - i to jak :DDDD! Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
igu5ia

Kurde no własnie tez tak sądziłam, że ona nic do niego ale się później z nim całowała przed tą windą to już myślałam że będą razem..... a tu w dzisiejszym odcinku wszystko tak jak było wczesniej... później pod koniec odcinka trzymali się za ręce... więc ja już sama nie wiem co mam o tym myśleć.

ankaa_

Mi się wydaje ze jak z nim będzie to z litości? (?) Bo co to za tekst ''Jesteś dobrym człowiekiem'' dla przyjaciela owszem ale zeby byc razem to sie jeszcze trzeba kochac. A widac ze ani Logan nie jest jej obojetny ani ona jemu, chociazby te wypytywanie o Veronice i Piza.

ocenił(a) serial na 10
igu5ia

Ha!!! A jednak są razem...
Co do Logana to sądze, że Veronika się już pogodziła, z tym, że nie są razem... natomiast Logan nie... Sądziłabym inaczej ale jak Logan wypytywal Mac to zmieniłam zdanie. Załamał się chłopak...
A tak swoją drogą to nie wiem, czego nie chcecie, żeby Veronika była z Pizem

ankaa_

Nie gniewaj się ale ale moim zdaniem Piz w porównaniu do logana jest nijaki no! Wybacz ! Ja tam od zawsze byłam za LoVe :) Pozdrawiam fanki VM :*

Lucynica

Piz tez jest slodki:P ale macie racje, nie pasuje do Veroniki, ona musi być z Loganem.. ciekawe czy na serio to Piz podlozyl V ta kamerke w pokoju:>

ocenił(a) serial na 10
igu5ia

No ja tez jestem ciekawa ale Piz nie wyglada na takiego. I jeszcze wkurzyl mnie Logan w dzisiejszym odcinku ze zamiast pogadac z Pizem odrazu zaczal go bic... :/

ocenił(a) serial na 10
igu5ia

Czy dobrze zauwazylam ze jutro jest ostatni odcinek ??? Nie przezyje tego... :(( ide popłakac... ;(( :P

ocenił(a) serial na 8
igu5ia

Ja tam wole żeby VM była z Loganem a nie z Pizem. Piz do niej nie pasuje....

Pszczola_06

Oczywiscie ja tez wole zeby byla z Loganem oboje sie naprawde kochaja choć czasem sama miłość nie wystarczy by byc razem:( A mi sie podobało to jak "bronił" Weroniki:] no może troche przesadził;)Pokazał że Weronika nie jest mu obojetna i pewnie nigdy nie bedzie. Oboje beda zawsze do siebie cos czuc nawet jesli juz nigdy nie beda razem bo to prawdziwa miłośc!!!!

Ja też płaczę ze to ostatni odcinek ;(

lidzia68

no i sie skonczylo... troche dziwnie, zwlaszcza ze nie bedzie 4 serii.. a tu nie wiadomo co z Keithem.. Logan tak sie poswiecal dla Veroniki.. powinni jeszcze nakrecic jeden sezon i pogadac jak to wszystko sie ulozylo.

ocenił(a) serial na 10
igu5ia

Ok przprowadzilam male śledztwo :D:D i dowiedzialam sie ze Veronica jeszcze sie nie skoczyla... Przynajmiej tak wynika z mojej telegazety na jutro...sprawdzcie czy u was tez pisze... :D
a jak to nie prawda to juz bede plakac naprawde