dzisiejszy ! o taaak ! :)
w końcu moje marzenia się ziściły i Veronica jest z Pizzem. ;-))
jeje !. ;DD
kurde, to miało być do tego tematu :
http://www.filmweb.pl/topic/798267/ulubiony+odcinek+lub+scena.html
tylko mi się źle nacisnęło -,-'
Wiedzialam od poczatku ze Piz cos czuje do Veroniki ale sadzilam, ze ona go nie bedzie chciala...ale jednak sie myslilam. Nie mam nic do Logana ale jednak wole zeby Veronika byla z Pizem...:D:D:D zobaczymy jak to sie dalej potoczy... :D:D ;)
Kurde no własnie tez tak sądziłam, że ona nic do niego ale się później z nim całowała przed tą windą to już myślałam że będą razem..... a tu w dzisiejszym odcinku wszystko tak jak było wczesniej... później pod koniec odcinka trzymali się za ręce... więc ja już sama nie wiem co mam o tym myśleć.
Mi się wydaje ze jak z nim będzie to z litości? (?) Bo co to za tekst ''Jesteś dobrym człowiekiem'' dla przyjaciela owszem ale zeby byc razem to sie jeszcze trzeba kochac. A widac ze ani Logan nie jest jej obojetny ani ona jemu, chociazby te wypytywanie o Veronice i Piza.
Ha!!! A jednak są razem...
Co do Logana to sądze, że Veronika się już pogodziła, z tym, że nie są razem... natomiast Logan nie... Sądziłabym inaczej ale jak Logan wypytywal Mac to zmieniłam zdanie. Załamał się chłopak...
A tak swoją drogą to nie wiem, czego nie chcecie, żeby Veronika była z Pizem
Nie gniewaj się ale ale moim zdaniem Piz w porównaniu do logana jest nijaki no! Wybacz ! Ja tam od zawsze byłam za LoVe :) Pozdrawiam fanki VM :*
Piz tez jest slodki:P ale macie racje, nie pasuje do Veroniki, ona musi być z Loganem.. ciekawe czy na serio to Piz podlozyl V ta kamerke w pokoju:>
No ja tez jestem ciekawa ale Piz nie wyglada na takiego. I jeszcze wkurzyl mnie Logan w dzisiejszym odcinku ze zamiast pogadac z Pizem odrazu zaczal go bic... :/
Czy dobrze zauwazylam ze jutro jest ostatni odcinek ??? Nie przezyje tego... :(( ide popłakac... ;(( :P
Oczywiscie ja tez wole zeby byla z Loganem oboje sie naprawde kochaja choć czasem sama miłość nie wystarczy by byc razem:( A mi sie podobało to jak "bronił" Weroniki:] no może troche przesadził;)Pokazał że Weronika nie jest mu obojetna i pewnie nigdy nie bedzie. Oboje beda zawsze do siebie cos czuc nawet jesli juz nigdy nie beda razem bo to prawdziwa miłośc!!!!
Ja też płaczę ze to ostatni odcinek ;(
no i sie skonczylo... troche dziwnie, zwlaszcza ze nie bedzie 4 serii.. a tu nie wiadomo co z Keithem.. Logan tak sie poswiecal dla Veroniki.. powinni jeszcze nakrecic jeden sezon i pogadac jak to wszystko sie ulozylo.