PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

3 sezon Weroniki Mars juz 1 lutego o godzinie 14:15 na TVN!!!

ocenił(a) serial na 8
do_nia

Napewno? Bo ja słyszałam juz pare wersji powrotu Weroniki Mars na antene.

ocenił(a) serial na 9
Pszczola_06

http://reklama.tvn.pl/6902,2486,1463450,oferta.html

Weronika Mars
Emisja od 01.02.2008
Poniedziałek - Piątek, 14:15

serial kryminalny; USA, rok produkcji: 2006

Obsada: Kristen Bell, Percy Daggs III, Teddy Dunn,Jason Dohring, Enrico Colantoni, Paris Hilton
W zamożnej miejscowości Neptune rządzą ci, którzy mają pieniądze. To oni zasiadają w radzie miasta i decydują o wszystkim, nawet o tym, co dzieje się w tutejszej szkole. Bogaci dbają o to, aby nie stracić władzy, która pomaga im ukrywać ich liczne oszustwa. Prawie każdy ma tu powód, aby unikać prawdy, ale nie Weronika Mars (Kristen Bell), inteligentna i odważna 17-latka, która postanowiła zostać detektywem.

ocenił(a) serial na 10
Pszczola_06

to pewne, bo też czytałam w programie!

Pszczola_06

napewno lecial juz pierwszy odcinek weroniki ;D ale jest o 14.25 ;)

ocenił(a) serial na 10
do_nia

ja sie załamnie niegdy nie kończe tak wcześno abym mogła obejrzeć cały serial, a właśnie kończą mi się teraz ferie i nie mam możliwośći aby ją oglądać, a w internecie jeszcze niewidziałam weroniki mars z lektorem ;(
A WIADOMO COŚ O POWTÓRKACH?

ocenił(a) serial na 10
LadyDaga

heh...mi sie wydaja ze rano beda o siodmej:) zreszta zobacz na stronie tvn, powinno juz tam byc napisane=program:) a tak osobiscie to zdradze ze trzeci sezon jest zalamujący;/ zakonczenie jest wyjatkowo głupie....bo w planach byl sezon czwarty i ostatecznie z nigo zrezygnowano wiec Veronica konczy sie beznadziejnie, bez wytłumaczenia kilku waznych spraw;/;/;/ Mam nadzieje, ze jeszcze sie namysla:) Pozdro:)

ocenił(a) serial na 10
kasia12088

no i znowu tak wcześnie!!! Przecież więcej osób(młodzieży) będzie oglądać VERONICE MARS niż jakąś Marina. TRZEBA NAPISAĆ PETYCJE ! (nie znam niestety meila do tvn'u) aby zamienili Veronice Mars z Mariną. Co o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
do_nia

fajnie, bo warto ogladac (ja juz widzialam wszystkie tej serii) ale szkoda ze nie reklamowali tego w tvn, ja nie wiedzialam przypadkowo trafilam.
no tak fajne seriale sie daje na durnowate godziny a babcine nowelki na pasujace wszystkim.

użytkownik usunięty
do_nia

Nie trzeci sezon tylko raczej drugi...