Musze poruszyć kolejny temat. otóz widziałam te zapowiedzi na youtube z ktorych malao co zrozumiałam bo nie znam angielskiego, ale pomysł ciekwie sie zapowiada, Veronic w FBI, i broń w reku no no no....A i czytałam wczesniejsza rozmowe z Sarunia, i teraz do Pchełki : jestem rękami i nogami za tą petycją o ktorej pisłaś wiele razy, popiszmy ją!!!Wszyscy żeby na kręcili ten czwarty sezon albo chociać wersje kinowa która by wszystko wyjaśniła, No i widomo Veronica i Logan musza byc razem, bo w 3 sezonbie starsznie miedzy nimi kombinowali, jeszcze zostało mi kilka odcinków,ale podobno nie zakończy sie to dla nich dobrze, i ta veronic strasznie mnie denerwuje, Logana w sumie też bo mowi ze ja kocha itd. a potem chc3e sie spotykać z inna, ale z drugiej strony mi go szkoda....
Serial zakończono już dawno...myślę, że petycja raczej nic nie zdziała i małe są szanse reaktywacji serialu po 3 latach, chociaż podobno cuda się zdarzają:)Z tego co pamiętam fani serialu podpisywali petycje jak tylko okazało się, że 4 sezon raczej nie powstanie. Nakręcono jedynie promo 4 sezonu i faktycznie Weronica była już po studiach i zaczynała karierę w FBI.
jestem strasznie rozczarowana, ze serial zakonczono w takim momencie. CW trzyma wiele beznadziejnych seriali, a zrezygnowali z Veronici... Szkoda, ze nie ma szans na 4 sezon ani na wersje kinowa ;/
Bardzo żałuję, że nie ma więcej niż 3 sezony. Obejrzałam wszystkie sezony chyba już 3 razy xD
Są wyrąbane! Oczywiście w dużej odległości czasu i większości już nie pamiętałam.
Zrobiłabym wszystko żeby tylko zobaczyć 4 sezon! Nawet podpisała się pod jakąś petycją :)
Mam jeszcze małe pytanie:
http://www.youtube.com/watch?v=7vG99y_nrr4&feature=related
tutaj znajduje się promo 4 sezonu. Dlaczego jest napisane, że dzisiaj o 21 ?