PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23215
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Przeszło 2 lata temu obejrzałam ostatni odcinek trzeciej serii, ale wciąż się łudzę że nakręcą ten film z happy ednem :(
Szukam regularnie na ten temat niusów.
I tak co pół roku dla odświeżenia pamięci i znowu szmutam z powodu Ver i Logana! <3333
Mam nadzieję, ze dożyję tego dnia :P
:D

ocenił(a) serial na 10
kasia12088

Ja niestety nie obejżałam wszystkich 3 sezonów, ale jestem w trakcje i też mam taką nadzieje że nakręcą 4 sezon ostatnio wpadłam na jakąś stronę o 4 sezonie Weroniki Mars, ale nie jestem pewna czy to prawda :)

ocenił(a) serial na 10
_Lesiu_

Na czwarty sezon to ja już bym nie liczyła :(
Ale błagam chociaż film!! <33

ocenił(a) serial na 10
kasia12088

ja tam wolała bym 4 sezon ale racja nie ma się co łudzić
w ogóle to tylko po to mi dalszy siąg żeby Logan był z Weroniką :)

ocenił(a) serial na 10
_Lesiu_

Dokładnie!! :D
Ver + LOGAN = LOVE FOREVER
:D :D

ocenił(a) serial na 10
kasia12088

Film miał powstać, jest nawet trailer, w którym Veronica zaczyna pracę jako agentka FBI.
Ogólnie VM to był i będzie mój ulubiony serial. Nie oglądam ich wiele ale na punkcie tego mam obsesję ;)

FckingPrincessMia

zaraz po trzecim sezonie miał być czwarty, ale coś nie wypaliło.
to wzięli się za film, ale tutaj niby nie ma sponsorów- kryzys.
szkoda, może jak poczekamy to się doczekamy:)
też mi się końcówka nie podobała, dlaczego Veronica nie mogła zostać z Loganem ;/ pewnie mieli to w planach w 4. serii, ale ta nie wyszła.

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

no tak ale skoro serial ten jest bardzo lubiany i chyba dość popularny no to mogli już nakręcić ten 4 sezon albo zakończyć wszystko w 3, a tak to nie wiadomo czy będzie ciąg dalszy czy nie już od 2 lat nic nie ma :(

_Lesiu_

serialu na pewno już nie będzie.
miał powstać film, ale ostatnio o tym ucichło.

Dodo140

nadal jednak mam nadzieję na cokolwiek, co wyjaśniłoby zakończenie 3.
a zapowiedź 4 serii była niesamowita! nie wiem jako to możliwe, że się nie spodobała i CW nie zamówiło 4 serii...
a kupili jakieś inne, gorsze seriale...

ocenił(a) serial na 9
kasia12088

Na youtubie można już zobaczyć kilka odcinków z 4 serii kiedy Veronica ma staż FBI (oczywiście w wersji angielskiej)

domdom19

nie nakręcili kilku odcinków VM,tylko zapowiedź 4 serii, kiedy V. rozpoczyna pracę w FBI.

kasia12088

ja też mam taką nadzieję...tzn że będzie 4 seria
uwielbiam ten serial ..za każdym razem jak puszczają w telewizji powtórki muszę je zobaczyć mimo że już je widziałam.Może życie Veroniki tak mnie fascynuje że mam ochotę na więcej..