Z tego co mi wiadomo to 4 sezon jest już nakręcony ;) Veronica Mars FBI i nawet na youtubie jest wrzucona 1 cz. pilota :) zapowiada się ciekawie :) Na torentach jest już chyba cały sezon tylko trzeba poszukać :)
Proszę was! 4 sezonu NIE BĘDZIE! i to już wiadomo od dość dawna. Pilot był wrzycony na youtuba bo miał powstać 4 sezon, ale jednak go nie będzie. Istaniało też prawdopodobieństwo, że powstanie wersja kinowa lub komiks, ale to też nie wypali.
ten cały Rob Thomas powiedział, że raczej nie widzi sensu nakręcenia 4 sezonu ponieważ był to mało oglądany serial a na wersje kinowa na razie nie ma czasu!! frajer tylko, że ponad 30 tys ludzi głosowało aby był 4 sezon a francuzi to nawet zaczęli własne odc do 4 sezonu pisać!!
aa, nie dziwię się czemu mało ludzi oglądało go w stanach, ponieważ jest to ANTYamerykański serial bo pokazuje jaka tam sielanka panuje wśród młodzieży... przynajmniej zrobiliby z 11 odc 4 sezonu ze względu na europejczyków..
E tam, oni się europejczykami nie przejmują, oni kręcą dla swojej publiczności, a jak widzą, że widzowie nie oglądają, to serial automatycznie upada... A 30 tysięcy to dla nich nic :) tam się liczy w milionach oglądalność!
Też bardzo żałuję, że już nie kręcą vm, bo uwielbiałam ten serial, był świetnie zrobiony.
Ale czy ja wiem czy on był anty-amerykański..? Według mnie nie. Chyba że mamy całkiem inne pojęcię "antyamerykaskości" ;)