PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Czwarty sezon?

ocenił(a) serial na 10

czy prawda jest ze ma zostac nagrany 4 sezon VM?

hajosann

raczej nie....

ocenił(a) serial na 10
czapi_95

Z tego co mi wiadomo to 4 sezon jest już nakręcony ;) Veronica Mars FBI i nawet na youtubie jest wrzucona 1 cz. pilota :) zapowiada się ciekawie :) Na torentach jest już chyba cały sezon tylko trzeba poszukać :)

ocenił(a) serial na 10
Agigii

Proszę was! 4 sezonu NIE BĘDZIE! i to już wiadomo od dość dawna. Pilot był wrzycony na youtuba bo miał powstać 4 sezon, ale jednak go nie będzie. Istaniało też prawdopodobieństwo, że powstanie wersja kinowa lub komiks, ale to też nie wypali.

ocenił(a) serial na 10
hajosann

szkoda uwielbiam ten serial

ocenił(a) serial na 10
mrowa_3

ten cały Rob Thomas powiedział, że raczej nie widzi sensu nakręcenia 4 sezonu ponieważ był to mało oglądany serial a na wersje kinowa na razie nie ma czasu!! frajer tylko, że ponad 30 tys ludzi głosowało aby był 4 sezon a francuzi to nawet zaczęli własne odc do 4 sezonu pisać!!

ocenił(a) serial na 10
meredith21

aa, nie dziwię się czemu mało ludzi oglądało go w stanach, ponieważ jest to ANTYamerykański serial bo pokazuje jaka tam sielanka panuje wśród młodzieży... przynajmniej zrobiliby z 11 odc 4 sezonu ze względu na europejczyków..

ocenił(a) serial na 10
meredith21

E tam, oni się europejczykami nie przejmują, oni kręcą dla swojej publiczności, a jak widzą, że widzowie nie oglądają, to serial automatycznie upada... A 30 tysięcy to dla nich nic :) tam się liczy w milionach oglądalność!
Też bardzo żałuję, że już nie kręcą vm, bo uwielbiałam ten serial, był świetnie zrobiony.
Ale czy ja wiem czy on był anty-amerykański..? Według mnie nie. Chyba że mamy całkiem inne pojęcię "antyamerykaskości" ;)

ocenił(a) serial na 10
saLezjaninka

nie ogladalność była w milionach, a te 30tys ludzi głosowało na str internetowej aby zrobili 4 sezon :)