PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Duncan

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem jak to interpretowac Duncan w końcu zdradził ta weronikę z Candle bo akurat tego momentu nie goladałam prosze napiszcie co się stało :)

ocenił(a) serial na 10
Ola_63

no właśnie nie wiadomo...a może ktoś wie?

ocenił(a) serial na 10
Ola_63

Hej to było w dzisejszym odcinku?bo dzis nie oglądałam..;( sql!!;/ ja chce weronike Mars!!:D możecie powiedzieć jak to się stało??

justysia_5

własnie czy ktoś moze chociaż w skrócie napisać co dziś było?
szkoła praca.., czasem nie da sie obejrzeć..
PROSZĘ.

ocenił(a) serial na 10
july7_2

No więc w dzisiejszym odcinku Weronika miała odnaleźć dziecko którym się opiekowała Meg i które było molestowane psychicznie. Duncan jej pomagał . Logan po przeprowadzce cały czas sprowadzał sobie Candle w końcu powiedział jej że jej nie kocha i że to tylko seks (czy jakoś tak) Candle z braku pieniędzy zaczęła się przystawiać do Duncana no i nie wiadomo co z tego wyszło. Weronika odkryła prawdę o tym molestowanym dziecku. Okazało się że to Meg i jej siostry były tak poniżane. Weronika znalazła najmłodszą siostrę Meg schowaną w jakimś schowku. no i to tyle w skrócie więcej nie umiem sobie przypomnieć Pozdrawiam:)

Ola_63

Noo... wychodzi na to, że zdradził. Nie pokazali tego, ale skoro ona rozebrała się do naga, on był w samym ręczniku i poszli razem do jego pokoju no to nietrudno się domyślić, co tam robili... No kto by się tego spodziewał po Duncanie... Veronica powinna byc z Loganem ;]

ocenił(a) serial na 10
Ana_Vanessa

Pewnie tak, i pewnie Logan wiedzial i specjalnie powiedzial tak przy weronice

ocenił(a) serial na 10
Ola_63

Kendall, nie Candle, ona nie ma na imie SWIECZKA.

ocenił(a) serial na 10
Ola_63

Moim skromnym zdaniem- niezdradził Veroniki... za pierwszym razem uważam że poprosił ją o pomoc a za drugim to już było zaplanowanie.... wtedy było wiarygodne zerwanie Veroniki z Duncanem (bo skąd Dic by wiedziła jak nie od Logana?? ten fragment jak tuż przed zerwanie Dic podszedł do Veroniki i powiedział że wie co sie stało) i odsuwało od niej podejżenie o pomoc w ucieczce :)

Ola_63

Kendall powiedziała do Duncana, że spała z Loganem i Duncanem, więc chyba wszystko jasne.