Wiecie co mnie bardzo denerwuje? Że na TVNie powtarzają te tańce z gwiazdami, milionerów, detektywów, w11, czy z rana dają jakieś głupie teleturnieje aby zarobić na telefonach głupich ludzi, zamiast opuścić jakąś jedną powtórkę (codziennie jest czegoś innego, co znaczy że nie wiedzą co zrobić) i puścić np. taki ciekawy serial jak Weronika Mars. Powiedzmy że od pierwszego odcinka. Dlaczego nigdy też nie pokazano reklamy Weroniki? Tylko znowu jakiegoś proszku do prania? Bo chcą zarobić. A przecież ten serial jest bardzo fajny, ciekawy i interesujący. To nie jakaś głupia telenowela, więc skoro wykupili 3 sezony to czemu ich nie puszczą? A w Polsce na DVD nawet kupić nie można, więc jak ktoś ma to poznać skoro TVN nie promuje, a dla tych którzy znają nie ma w sklepach? Nawet sprawdzałem na rynku u pirata to nie wie co to za 'bajka dla dzieci'!
Mnie też to wkurza :/ Ale powinniśmy się cieszyć, że tvn w ogóle wyemitował Veronice...i ciągle trzymam się nadziei, że będą powtórki na tvn siedem we wakacje, tak jak to było rok temu z Życiem na fali :)
Veroniki jeszcze nigdy tak nie powtarzali, a to już 3 sezon...Zobaczcie jaki fajny filmik..z tą ostatnią piosenką. Stara ale fajna ^^ http://pl.youtube.com/watch?v=fb-HAZezmu4 ;(
cóż ja jestem w o tyle komfortowej sytuacji, że oglądałem tylko ok 10 odcinków 3 sezonu, także jeszcze wszystko przede mną :D ( 1 i 2 sezon , i połowa 3 ), w wakacje sobie maratonik zrobię :P
pozdrawiam :)
Więc już masz zepsuty film, skoro oglądałeś ostatnią serię..najlepiej ogląda się w kolejności :) Ja właśnie ściągam z torrentów 3 sezony z napisami - nienawidzę tego lektora a Kristen ma taki fajny głoss xDD. Kupiłbym w sklepie - nie jestem za piractwem, ale jeżeli czegoś nie da się kupić w Polsce, nie będę jechał za granicę (absurdalne xDD) to ściągam...
a tego względu raczej nie mam, ale na pewno jest zepsuty, bo nic nie ma po 3 sezonie, i pozostaje tylko wielki niedosyt...
słuchaj gościu już raz puścili powtorke vm mają non stop puszczać tylko veronice mars dlatego że tobie sie tak podoba. ja lubie ten serial ale bez przesady nie można non stop oglądac tego samego, oglądalnośc by im padła od razu, jak już mają puszczać jakiś serial to niech puszczą czegoś czego jescze nie było a nie cały czas veronice mars która sczerze mówiąć nie jest takim fantastycznym serialem ,są lepsze(nie zrobili 4 sezonu bo nie ma ten serial takiej dużej oglądalności jak np. one tree hill)
Musiałam przegapić :/ Ale naprawdę nie przypominam sobie, bo na pewno bym oglądała. Nawet jeżeli był ten trzeci sezon na tvn siedem, to pozostaje pierwszy i drugi. Powtórek nie było, no bo po co liczyć się z fanami tak mało popularnego serialu. Wszystko robią dla kasy...:/
To, że ten serial ma małą oglądalność, nie znaczy, że jest słaby. Jak pisałem, wcale go nie reklamują, ja też dowiedziałem się o nim z przypadku, gdy zaczął lecieć na tvn...
na stronie www. petycja-dla-mlodziezy.blog.onet.pl mozna sie wpisac. dotyczy ona bezsensownego traktowania nastolatkow, tego ze w telewizji nie puszcza sie dla nas programow i seriali, te fajne jak veronica czy oth sa sciagane z anteny na rzecz jakis strzelanek, bo niby maja mala ogladalnosc. dziwia sie ze maja mala ogladalnosc jak sa puszczane w porach kiedy wszyscy jestesmy jeszcze w szkole. zachecam do wpisywania sie