PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23213
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Fajny

ocenił(a) serial na 10

Przypadkiem dziś trafiłam na ten serial i bardzo mi się podobał. Wie może ktoś ile odcinków ma ten serial i ile jest seri ?

ocenił(a) serial na 10
Angel_2

3 sezon leci w USA - odcinków jest już 55.

No ba :) wszyscy tutaj twierdzą to samo :) Oglądaj dalej :D

Aintha

ja też dzisiaj przypadkiem na niego trafiłam i mi się baardzo spodobał..chyba ściągnę sobię z netu kolejne odcinki zamiast czekać :D
a możecie mi powiedzieć w jakie dni jest puszczany?

ocenił(a) serial na 10
Punia

w USA? we wtorki :)

ocenił(a) serial na 10
Punia

od poniedziałku dopiątku o 14 na tvn pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Angel_2

Ja jestem na biezaco z 3 sezonem. Od 8 marca zostanie na 8 tygodni zdjety z amerykanskiej telewizji na rzecz The Pussycat Dolls SHOW, a po tych 8 tygodniach wroci z piecioma odrebnymi odcinkami. Pan z telewizji powiedzial, ze nie jest to wina malej ogladalnosci. Zawsze musza cos zrobic jak serial jest naprawde super i polecam go goraco!!!!!! ;-)))

Weevil love you long time ;-D

ocenił(a) serial na 10
kaskajestem

nie weevil :) Logan :D

ocenił(a) serial na 9
Angel_2

He, he i ja także dzisiaj przez przypadek trafiłem na drugi odcinek Weroniki M. ... no i powiem tyle, że przykuł moją uwagę główną bohaterką (zgadnijcie dlaczego ;P) i mi także się bardzo spodobał ...
Jednak godz. 14:00 to dla mnie śmierć tego serialu po feriach, ponieważ o tej godzinie będę spoglądał na zegarek ze smutkiem stwierdzając, że prze de mną jeszcze 35 min. męczarni w szkole ;(;(;(.

ocenił(a) serial na 10
LONGER_TOM

to był pierwszy odcinek - tak gwoli wyjaśnienia

ocenił(a) serial na 10
Aintha

hmmm zapowiada sie na prawde fajny serial... taki inny od tych wszystkich mlodziezowych.. niby rozgrywa sie w szkole sredniej, ale cos czuje ze nie bedzie opowiadal tylko o zwyklych problemach nastolatek... ehh tylko dlaczego on jest tak wczesnie nadawany :/ o 14?? ja jestem o tej godz prawie zawsze w szkole.. bede mogla tylko obejrzec 5 pierwszych odc poki mam ferie teraz... ahh ta nasza polska tv :/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Angel_2

Są 3 serie. Ja tez siedze w budzie o tej porze tylko w czwartek koncze o 12:(

Depeche

Przypomniało mi sie: rano o 6:45 sa powtórki