Jak myślicie jak potoczyły się losy Weroniki i jej ojca? Mam nadzieję, że ojciec Weroniki został szeryfem. Ale nie wiem z kim Weronika powinna być: Logan czy Pizz? Z Loganem była całkiem długo, świetnie im razem było. Z drugiej strony Pizz tez niczego sobie... A co wy na to?
Co by się nie działo Logan oni są dla siebie stworzeni.3 sezony razem burzliwie ale pięknie.pierwszy pocałunek bajka
Bez kitu popieram Logan w 100%. Veronica potrzebuje kogos kto sie nia zaopiekuje i bedzie umial obronic (Piz sie raczej nie popisal w tej kwestii).
Ten Piz to nie wiem na co liczy obrażaj jego dziewczynę a on nic,dobrze ze jeszcze ich po plecach za to nie poklepał
Ogladalam ten odc dosyc dawno,ale z teog co pamietam to Veronica nie pozwolila Pizowi rzucic sie na tych kolesi.Z reszta Piz to bardziej spokojny czlowiek,nie tak wybuchowy jak Logan;))Co nie mzienia faktu,ze Veronica powinna byc z Pizem:D
to raczej on nie pozwolił jej podejść do nich z paralizatorem.. dziewczyna sama się musiała bronić.
Bez porównania. Logan to facet, a Pizz "panienka". Osobiście nie zastanawiała bym się w ogóle, tylko Logan. I tak Logan zawsze będzie ją kochał i bronił, ta to ma szczęście.
Zobaczycie, jeżeli będą następne sezony, to na pewno kiedyś do siebie wrócą. Podejrzewam, że gdy Weronika pojedzie na praktyki do FBI, Logan pojedzie za nią, a Pizz nie (i dobrze).
Aga
tylko, że Logan nie popiera tego, że Veronica jest detektywem i naraża się na niebezpieczeństwo, dla tego z nią zerwał(później wrócili do siebie :) ) a Piz chcę aby robiła to co kocha. Zresztą Piz to mądry ambitny i STAŁY w uczuciach facet i na pewno nie przespałby się po zerwaniu z Veronicą z jej największym wrogiem(ta przez którą była nie przytomna-1 sezon) a Logan najpierw robi potem myśli.. tylko, że Logan i Veronica tyle przeszli i szkoda tego wszystkiego, ahh.. :p
pizz to nie facet tylko jakas marna podrobka zaca efrona. takie cieple kluchy. nie cierpie takich lalusiow bleeeeeeeeeeeeeeee ochyda
No ciepłe kluchy i do tego brzydkie. Ona będzie z Loganem, bo z Pizem jest tylko z dobrego serca i aby odegrać się na Loganie. Rzeczywiście trochę kary mu się należy, ale ona z tym że Logan ja kocha ma szczęścia:*
A Pizz, no cóż niech szuka innej naiwnej, która od faceta nie oczekuje bycia mężczyzną.
zgadzam się że ona się na nim odgrywa.Mam nadzieje ze jakiś cud sprawi ze powstanie 4 sezon i wszystko się wyjaśni
logan
a w ogóle to czwarty sezon już jest tylko nie w polsce... tak mi się przynajmniej wydaje...
://///////// nastepny/a
Nie ma NIGDZIE 4 sezonu. KONIEC. Finito! Kropka nad i!!!
ale przecież widziałam zwiastun czwartego sezonu... a w you tube można znależć pilot czwatrego sezonu... i co to jest badziewie?!