PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Hej mam pytanie...kim jest Kędzior,ten którego pobił Weevil,a jego kumpel nagrał to telefonem komórkowym...czy to ten którego znależli martwego nad brzegiem morza,a na ramieniu miał napisane"Weronika Mars"?i co on ma wspólnego z wypadkiem autobusu?bo szeryf tez coś tam do niego miał...nie oglądałam ostatniego odcinka,więc nie wiem czy sie wyjaśniło...z góry dzieki za odpowiedź:)

madzia44_4456

Tak to ten sam, który miał napisany Veronica Mars na ręce. Wszystko wyjaśnia się dopiero w ostatnim odcinku :-) Z wypadkiem autobusu miał niewiele wspólnego, może jedynie to, że dostarczył materiały wybuchowe, ale nie on go wysadził.

seyre

A kto go wysadzil? I nie mow, ze to tajemnica i ze lepiej poczekac i obejrzec dalsze odcinki!

Gryzio

Cassidy Casablancas (znany jako "Beaver"), czyli brat Dicka. Kędzior domyślał się, kto wysadził autobus, więc Cassidy go zabił. I to on napisał Veronica Mars na jego ręce.

seyre

Naprawde???no to musze przyznać że mnie zatkało jak to przeczytałam...

seyre

a dlaczego Weevel pobil tego kędziora?bo to tez przeoczyłam...co mial z nim wspólnego?

madzia44_4456

Cassidy przekonał motocyklistów, że to Kędzior wysadził autobus, dlatego go pobili. :)

seyre

Aha...no to wszystko jasne,wielkie dzieki za pomoc.