Kolejne dziadostwo o nastolatkach dla nastolatków tak myślałem do niedawna. Młodsza siostra to oglądała i czasem zdarzyło obejrzeć mi się jednym okiem jakiś odcinek. Ale zwarzywszy na to, że obejrzałem wszytkie dotychczasowe odcinki "Lost", "House MD" i " My name is Earl" i trochę nudzi mi się w oczekiwaniu na kolejne odcinki to nie pogardze ściągne pare począdkowych odcinków zobacze. Po obejrzeniu 3 ściągłem wszystkie. Ten serial bije na głowe wszystkie podobne seriale z gat. "o nastolatkach dla nastolatków". Co tam było "Jezioro marzeń", "Asy z klasy", "Roswell: W kręgu tajemnic" czy "Tajemnice Smallville" Do tego znakomity kryminał.Jestem dopiero w połowie 1 serii, a naprawde mnie wciągnęło. 5 odcinków jeden po drugim oglądam bo zawsze ciekawi mnie co bedzie w następnym i odpalam kolejny.
pare miesiecy temu, jak tvn7 puszczal 1 serie, mialam identyczne odczucia. w ogole do tej pory nie lubilam seriali, poza "przyjaciolmi", ale 'veronica' mnie uwiodła i omotala, wiec sciagnelam sobie i potrafilam obejrzec 10 odcinkow na raz z wypiekami na twarzy. jeszcze nic tak mnie nie wciagnelo i nie wzbudzilo takich emocji jak ten serial. ale przestrzegam cie: kiedy dojdziesz do ostatniego odcinka, poczujesz pustke i rozczarowanie, ze nie ma juz wiecej. ja tak mam od paru tygodni. mam wrazenie ze juz zaden inny serial nie bedzie mi sie tak podobal jak 'vm'. jak dla mnie mogliby nakrecic 10 sezonow jak 'friendsow', moze wtedy by mi przeszlo. a no i licze, ze postaraja sie z tym filmem. ;)
pozdrawiam :)
Jeden sezon trwa ponad 15 godzin! xD Pozytywny szaleniec :)
Ja tak uwielbiam ten serial, że kupiłem sobie 3 sezon (oryginał) i przysłali mi z USA, teraz zamawiam drugi i pierwszy a oryginalny soundtrack już leci samolotem xP
Większość można znaleźć na YouTube, lecz nie wszystkie. Dziesiątki wyciętych scen, dzień na planie, pilot 4 sezonu, wywiad z chrisem i kristen...trudno spamiętać.
No ja w ciągu 5 dni obejrzałam 3 sezony tak mnie wciągnął he he i fakt rozczarowałam się na całego, ze nie będzie 4 sezonu bo niektóre kwestie nie zostały wyjaśnione:-( A tak liczyłam ze Veronica będzie jednak z Loganem hmmm szkoda ale czytałam że ma być kinowa wersja choć powiem szczerze że nie bardzo chce mi się w to wieżyc ponieważ od zakończenia sezonu minęły dwa lata i cisza jest:-) Jak ja nienawidzę jak kończą seriale bez zakończenia ( tak jak np Anioła ciemności skończyli beznadziejnie)... Ale pozostaje jedynie czekać i mieć nadzieję... A reszcie polecać serial bo jest naprawdę bardzo dobry.