PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23215
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Mam pytanie...

ocenił(a) serial na 9

Czy ktoś nie orientuje się może, ile zostało nakręconych odcinków, i ile z nich zamierza wyemitować TVN??? ;)

ocenił(a) serial na 10
lia_4

Już wyemitowano w USA 57. Będzie więcej, ale nie wiem ile TVN zakupiła. Są 2 sezony skończone, a 3 leci aktualnie.

Myślę, że 1 do końca, ale czy będzie 2i tego nikt nie wie :)

Aintha

Trochę dziwnie byłoby, gdyby puszczając 5 dni w tygodniu, wyemitowali tylko jedną serię. No ale poczekamy, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 9
Nymphalis

Mam nadzieję, bo co prawda oglądnęłam dopiero kilka odcinków, ale coraz bardziej zaczyna mi się 'toto' podobać... :P
PS. Czyli jeszcze nie wiedamo, z kim zwiąże się Veronica? :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
lia_4

Zobacz sobie odcinki z trzeciej seri na www.youtube.com to się dowiesz :)

Agigii

Jest już pewne ze TVN kupił tez 2 sezon i wyemituje go zaraz po skonczeniu 1 seri :D

Katie_13

<hip hip hurra> poprawiłaś mi nastrój, Katie :)

ocenił(a) serial na 9
Nymphalis

Mnie również! :) Co prawda, ciekawe kiedy wyemituje... :D

Ps. A dzisiejszy odcinek był świetny ;)

ocenił(a) serial na 10
lia_4

Tak, dzisiejszy był świetny i to jedyne odcinki, które mogę oglądać bo tylko w poniedziałki jestem cały dzien w domu :P ech... a szkoda. Wie ktoś może, jak ściągnąć te, które już były? Pozdrawiam :)

klaudia1716

Przez jakiś program p2p...ale jak masz magnetowid to nagraj na kasety...pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
Mo_Cuishle

Właśnie w tym problem, że go nie mam :P tak to już dawno poszedłby w ruch ;) ale dzięki :) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
lia_4

Nie wiem jak Wam, ale jak dla mnie dzisiejszy odcinek był nieco zbyt chaotyczny. Zwłaszcza jeśli chodzi o sprawę matki Logana... Bo zastanówmy się: zaginęły karty kredytowe, platynowe, i nikt nie pofatygował się by na wszelki wypadek je zablokować??? Trochę to nielogiczne...
Buziaki ;)