Wiem, że istnieje strona z wykazem wszystkich użytych w serialu piosenek. Nie moge jej odnaleźć. Czy moglibyście podać mi adres?? Bardzo prosze i z góry dziękuje za pomoc.
P.S> Bardzo spodobała mi się piosenka, która leci na koniec odcinka 2x07. Chciałam ją ścignąc a tylko na tej sronie mogę znaleźć tytuł. :)
nie wiem czy chodzi dokładnie o tą piosenkę, ponieważ w tym odcinku było ich kilka, ale mam wrażenie, że ta była na koniec - ,,Run''- Air. Zresztą jeśli Ci się spodobała to słowa run, run, run było słychać w odcinku(takie mi się wydaje), w piosence powtarzają się pewne słowa - go, go, go albo run,run,run.I jeszcze jedno, jeśli chcesz ją ściągnąć to ściągnij sobie od razu cały soundtrack albo soundtrack 2 sezonu.
Właśnie o tę piosenke mi chodziło. Dzięki. :) Ja ściągałam sobie piosenki z Weroniki ale pojedyńczo. Co prawda znalazłam spakowany soundtrack ale tyylko do pierwszego sezonu. ;D
a tu masz adres tej strony z wszystkimi tytułami piosenek z tego serialu http://veronicamusic.blogspot.com/2004/09/episode-1-1-pilot.html
jak wpiszesz na isohunt.com ,,Veronica Mars'' i wybierzesz audio wyskoczy zarówno z pierwszego jak i drugiego sezonu soundtrack, jak również soundtrack taki sam jaki został oficjalnie wydany na CD w USA.
Heh, soundtrack z pierwszego sezonu sobie sciagnełam, ale z drugiego nie mam, bo niestety jest w formacie rar a ja nie ma programu do rozpakowania go. W każdym bądź razie dzięki za info ale ze stron internetowych nie pobieram piosenek itp. ;p Właściwie z drugiego sezonu mam posciagnane wiekszość piosenek, pojedynczo. Miło, ze tak ochoczo odpowiedzieliscie na moje pytanie. Jeszcze raz dzięki!!!