Oglądam już po raz któryś z kolei 1 serię VM i nie mogę zakapować jednej rzeczy... tylko nie bijcie :)
A mianowicie nie rozumiem o co chodzi z Clarencem... dlaczego on śledził VM i robił jej te zdjęcia i ten podsłuch założył?? Wiem że to miało coś wspólnego z jej mamą ale nie wiem co dokładnie bo się zamotałam :P
Jakby ktoś mógł to proszę o wytłumaczenie :)
Hmm...właśnie oglądam 15 odcinek pierwszego sezonu, jak skończę to ci powiem, sam nie pamiętam. nie chcę palnąć głupstwa.
Żona Kane'a go "wynajęła" do tego celu :). Żeby przestraszyć mamę Weroniki, bo ta przecież miała z nim romans :)
Właśnie chciałem to napisać xP Ale i tak to zrobię po swojemu. A więc skoro Clarence Wiedman pracował w Kane Software Jake'a Kane i był szefem ochrony, żona Jake'a poprosiła go by zastraszył mamę Veronici, gdyż Celeste podejrzewała ich o romans i nie chciała by (jak groziła mama Veronici) ktoś dowiedział się, że Veronica jest córką Jake'a. Dodatkowo nie chciała by w przyszłości Veronica dowiedziała się o tym i próbowała żądać praw do ich majątku. W tym celu nie chciała by Veronica spotykała się z Duncanem i zakończyła kontakty z tą rodziną. Okazało się, że jednak Veronica jest córką Keitha a mama Veronici nie skończyła leczenia dla alkoholików. Veronica wyrzuciła ją z domu, a ta zabrała czek na 50.000 dolarów za znalezienie Duncana na Kubie. Ha!