PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23216
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

od 2 lutego Veronica na TVN o 14 codziennie od poniedziałku do piątku!!! Pora wczesna ale to okres ferii więc ktoś zawsze będzie oglądał :D W tytule zpolszczyli tylko imię i jest "Weronika Mars" http://www.tvn.pl/2007-02-02,6167067,176,program.html#m :DDD

ocenił(a) serial na 10
oliina

REWELACJA!!!!
Tylko godzinę dali bez sensu!!! Ale co tam i tak siedzę w domu :) choć ta godzina, to "spacer" ech chyba zmienię godzinę wyjścia na 12 :)

oliina

WOW! Najpierw The OC, potem Supernatural, teraz VM, a może Heroes?

ocenił(a) serial na 10
Silva

Supernatural zdjeli po chyba 3 czy 4 odcinkach :/

kaskajestem

będą znów puszczać. tzn. dalsze odcinki czy jakoś tak. w nowym TeleTygodniu jest.. strona 70 ;) Tvn 0:00 Supernatural odc 6

Ganja

dodam ze 14 luty środa ;]

oliina

hm.. nie wszyscy mają ferie w tym samym momencie... :/ i tak w te dwa tygodnie co część Polski ma ferie całej VM nie puszczą więc i tak całego nikt nie obejrzy [poza tymi co o 14 będą w domu przez jakiś miesiąc]...

ale co ja się martwię? i tak jestem na etapie oczekiwania na nowy odcinek...

ocenił(a) serial na 10
Ganja

hihihihihihihi

A ja tam lubię 1 sezon :) i chętnie go oglądnę opp raz 3ci :)))))))))))))))

Aintha

wiesz.. tez bym sobie obejrzala jeszcze raz, no ale neistety.. zawsze wracam do domu po 15...

ocenił(a) serial na 10
Ganja

no wybrali porę emisji jak "zycia na fali", ale to to puszczali choc w wakacje... Nie wiem dlaczego maja takie głupie godziny. bo w środku trzeba puscic hiszpanskie, albo polskie badziewne seriale ech...

Aintha

no właśnie przenieśli by te telenowele.. babcie co to oglądaj acały dzień w domy siedzą ;)
co do tych ferii to wiadomo, nie każdy ma w tym samych dniach, ale przynajmniej jakaś część Polski. Ja mam od 12 lutego to sobie obejrzę odcinki 7-16 i jeszcze czwartkowe bo jestem wcześnie w domu ;)

ocenił(a) serial na 10
oliina

To ja będę oglądać 3 razy bardziej intensywnie :D za Was :D

Oj fajnie :), że ją puszczą :)

Aintha

okej :P ale wiesz... zawsze to bym mogła obejrzeć i pośmiać się z polskich lektorów i tłumaczeń :P
ps. violet, ja też mam ferie od 12 lutego... {lubelskie} to na kilka odcinków się łapiemy

ocenił(a) serial na 10
Ganja

Własnie dlatego chcę oglądac :) Ciekawa jestem jak przetłumacza teksty Logana :))))))))) i jego automatyczne sekretarki :)

Ganja

ja jestem z śląskiego ;) szkoda tylko że nie będę widziec ostatnich odcinków, akurat w tym przedziale 7-16 mieści sie kilka takich które w porównaniu z innymi były dla mnie nudnawe ;) a po 16 sie dopiero dzieje..

oliina

hehe... Logan wymiata :) ahh... po 16.. te spojrzenia prowadzące do 18 odcinka .. [ nie chcę pisać by nie zdradzać fabuły tym co nie oglądali ;) ]
Ale najwyżej sobie z kompa odpalę wtedy. no szkoda tylko, że napisy z internetu to nie to samo co "idealnie i dosłownie" przetłumaczony tekst lektora z telewizji ;) ale cóż

pozdrawiam zwolenników LoVe ;)