od 2 lutego Veronica na TVN o 14 codziennie od poniedziałku do piątku!!! Pora wczesna ale to okres ferii więc ktoś zawsze będzie oglądał :D W tytule zpolszczyli tylko imię i jest "Weronika Mars" http://www.tvn.pl/2007-02-02,6167067,176,program.html#m :DDD
REWELACJA!!!!
Tylko godzinę dali bez sensu!!! Ale co tam i tak siedzę w domu :) choć ta godzina, to "spacer" ech chyba zmienię godzinę wyjścia na 12 :)
będą znów puszczać. tzn. dalsze odcinki czy jakoś tak. w nowym TeleTygodniu jest.. strona 70 ;) Tvn 0:00 Supernatural odc 6
hm.. nie wszyscy mają ferie w tym samym momencie... :/ i tak w te dwa tygodnie co część Polski ma ferie całej VM nie puszczą więc i tak całego nikt nie obejrzy [poza tymi co o 14 będą w domu przez jakiś miesiąc]...
ale co ja się martwię? i tak jestem na etapie oczekiwania na nowy odcinek...
hihihihihihihi
A ja tam lubię 1 sezon :) i chętnie go oglądnę opp raz 3ci :)))))))))))))))
no wybrali porę emisji jak "zycia na fali", ale to to puszczali choc w wakacje... Nie wiem dlaczego maja takie głupie godziny. bo w środku trzeba puscic hiszpanskie, albo polskie badziewne seriale ech...
no właśnie przenieśli by te telenowele.. babcie co to oglądaj acały dzień w domy siedzą ;)
co do tych ferii to wiadomo, nie każdy ma w tym samych dniach, ale przynajmniej jakaś część Polski. Ja mam od 12 lutego to sobie obejrzę odcinki 7-16 i jeszcze czwartkowe bo jestem wcześnie w domu ;)
To ja będę oglądać 3 razy bardziej intensywnie :D za Was :D
Oj fajnie :), że ją puszczą :)
okej :P ale wiesz... zawsze to bym mogła obejrzeć i pośmiać się z polskich lektorów i tłumaczeń :P
ps. violet, ja też mam ferie od 12 lutego... {lubelskie} to na kilka odcinków się łapiemy
Własnie dlatego chcę oglądac :) Ciekawa jestem jak przetłumacza teksty Logana :))))))))) i jego automatyczne sekretarki :)
ja jestem z śląskiego ;) szkoda tylko że nie będę widziec ostatnich odcinków, akurat w tym przedziale 7-16 mieści sie kilka takich które w porównaniu z innymi były dla mnie nudnawe ;) a po 16 sie dopiero dzieje..
hehe... Logan wymiata :) ahh... po 16.. te spojrzenia prowadzące do 18 odcinka .. [ nie chcę pisać by nie zdradzać fabuły tym co nie oglądali ;) ]
Ale najwyżej sobie z kompa odpalę wtedy. no szkoda tylko, że napisy z internetu to nie to samo co "idealnie i dosłownie" przetłumaczony tekst lektora z telewizji ;) ale cóż
pozdrawiam zwolenników LoVe ;)