Mam wielką prosbe do osób które oglądały dzisiaj weronike mars. Ja niestety nie mogłam obejrzec bo musiałam wyjsc. Wiec czy znajdzie sie osoba która troszke dokładniej stresciłaby mi ten odcinek bo to w koncu ostatni epizod 2 seri napewno wiele sie działo. Z niecierpliwoscią czekam na odpowiedz:)pozdrawiam .
jutro o 6.45 masz powtorke, a jak nie mozesz zobaczyc to poszukaj sobie na wikipedii strony o vm, tam masz opisane wszystkie wątki i odcinki. :)
W dzisiejszym odcinku okazało się iż to Cassidy "Beawer" Cassablancas ten z braci co chodzi z Mac wysadził autobus poniewaz chcial zabic 2 kolegow ktorzy byli kiedys z nim w druzynie baesballowey. Wszystkich trzech molestwoal trener. Dwoch chlopakow chcialo to wyjawic, aby trenera spotkala kara, ale Beawerowi sie to nie spodobalo bo bylby posmiewiskiem noi ich wysadzil razem z innymi uczniami szkoly w autobusie. Wernonika sie o tym dowiedziala i on chcial ja zabic na dachu hotelu, beawer wysadzil na oczach weroniki samolot w ktorym mial leciec woods i jej ojciec...ponadto weronika na dachu domyslila sie ze to on ja zgwalcil na tamtej imprezie.W pewnej chwili Beawer wycelowal w glowe weroniki pistolet, w ostatniej chwili ocalil ja Logan. Beawer jednak skoczyl z dachu,i zginal nie chcac isc do wiezienia. Pod koniec odcinka, do domu wchodzi ojciec weroniki, ktory opuscil samolot przed startem i zyje. weronika jest szczesliwa. Poza tym pod koniec odcinka okazuje sie ze milosc Logana i weroniki nie wygasla. Bohaterowie caluja sie i sa zakochani:)
Poza tym co do Wallaca kolegi Weroniki wylatuje on do paryza chcac odzyskac Jackie.ma miec jednak wczesniej przesiadke w nowym Yorku. Weronika dzwoni do Jackie i okazuje sie ze Jackie jest corka kelnerki a nie modelki i mieszka razem z matka w nowym yorku wychowujac 2-letniego synka. Jackie przychodzi na lotnisko w nowym yorku i wyjawia cala prawde Wallacowi. Ten mowi jej ze jej przeszlosc jest nie wazna. Ona twierdzi jednak ze ona musi wychowywac synka i to byloby dla niego trudne, że jego swiat jest w Neptune.
Sory recenzja troche chaotyczna ale zawarlam najwazniejsze watki odcinka
mysle, ze napisalas o tym co najwazniejsze. trzeba tylko dodac, ze Aaron Echolls po wyjsciu z wiezienia przyznal sie Veronice, ze to jednak on zabil Lilly a pozniej zostal zabity przez Clarence Weidmana na zlecenie Duncana
Chłopców nie molestował trener, tylko burmistrz (czy jak to się tam nazywa) Woodiego Goldmana.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Weronika_Mars
streszczenia wszystkich odcinków każdego sezonu znajdziecie tutaj.