PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Oglądałam dzisiejszy odcinek i nie za bardzo zrozumiałam. To znaczy kiedy logan przespał sie z madison ? Czy było to wogóle pokazane bo oglądałam wszystkie odcinki.

ocenił(a) serial na 9
agata3991

wlasnie ja tez nie wiem za bardzo o co chodzi :/
pozdro ;]

ocenił(a) serial na 10
agata3991

Nie wiem czy pokazali ich razem.. ale wczoraj bodajże w odcinku bzykał sie z jakąś laską w aucie, podczas wypadu na plażę.. xD

cffaniak

Tak,chodziło o to w samochodzie,na plaży....

madzia44_4456

Ta laska w aucie to nie była Madison.
Madison i Logan robili to gdy Logan był w Aspen, przecież Madison sama o tym wspaniała. Tylko pozostaje pytanie, kiedy to było. Mi się wydaje, że gdzieś na wakacjach, albo coś.
Niby oglądałam rok temu trzeci sezon, ale tak nie wszystkie odcinki i nie pamiętam.
Byłoby miło gdyby znalazł się ktoś kto to objaśni, bo nie wszystko rozumiem.

ocenił(a) serial na 10
Magoria

ostatnia wypowiedz Medison z piatkowego odcinka:Oh, Logan i ja zakręciśliśmy się koło siebie w Aspen na ostatnich wakacjach. Chyba nie byliście razem, ha? byłam w mieście i pomyślałam, że może ma wolny czas,ale, oh, dobrze.Oh, i, jako przyjaciólka,On nie jest zbyt dobry w jednorazowych numerach.
(z napisów Harrego www.napiprojekt.pl)

ocenił(a) serial na 10
agata3991

Logan przespał sie z Madison w czasie ferii zimowych ale to nie było pokazane dokładnie w żadnym z odcinków 3 sezonu jedynie później kiedy Veronika się o tym dowiaduje, pokazują kilka fragmentów oraz to, że Logan sie do tego przyznaje i żałuje, a laska z samochodu na plaży była przypadkowym numerkiem, kiedy po raz kolejny zerwali, a Dick kazał mu sie pozbierać.