Zakończenie serialu nie daje mi spać po nocach, wprowadza mnie w depresję xD. Dla przypomnienia : Ojciec Veronici zostaje oskarżony o zniszczenie dowodów w sprawie. Veronica idzie na niego zagłosować, po czym wychodzi smutna na deszcz. Z tego co wyczytałem, miały powstać 22 odcinki trzeciej serii, jednak dwóch ostatnich nie dokręcony, prawdopodobnie dlatego, że była niska oglądalność (?) Na pewno wierni fani serialu są przybici takim stanem rzeczy. Mam nadzieję, że kinowa wersja VM dojdzie do skutku i w ogóle, że będzie dostępna w Polskich kinach.. Ogólnie marzy mi sie zasiąść wygodnie na kanapie, zajadać popcorn i obejrzeć kolejną 4-tą serię, która niestety prawdopodobnie nigdy nie powstanie.. Marzenia..
Widze kolezanko ze moglybysmy sie swietnie rozumiec:D mialam to samo...Ale na szczescie juz to pzreszlam jakis rok temu:) dla mnie najwielkszym dramatem bylo to, ze logan nie byl z Veronica;/ Po obejrzeniu ostatniego odcinka nie wiedzialam w ogole o co chodzi-jak to? oni nie sa razem? czy to jakies jaja?:/ i zaczelam ogladac od nowa wszsytkie sezony:) Watpie niestety w wersje kinowa, jakby mieli to zrobic to by juz to dawno zrobili. a z ta niska ogladalnoscia to np. w Polsce nie ma co sie dziwic jak to puszczali o takiej porze< w moim przypadku byla to 14> i gnalam ze szkoly jak wariatka zeby zdazyc:D czasmi nawet jak trzeba bylo to na wagary chodzilam:D eh...bo dla mnie to najlepsiejszy serial, nigdy go nie zapomne:( :) pozdawiam:*
hehe sorki:) wiesz nie spodziewalam sie takiej wylewnosci ze strony chlopaka:) :D Pozdrawiam:) :D
w ogole zakonczenie serii bylo takie same jak koniec jednego z odcinkow 2 serii. jezeli dobrze pamietam
dla mnie też było wstrząsem, że Logan i Weronika nie byli razem na końcu.. Przecież to było takie oczywiste, że powinni być, a tu taka niespodzianka ;] W sumie to jedyny serial, którego zakończenie tak głęboko zapadło mi w pamięć, bo było nie takie jak sobie wyobrażałam.. Film by wiele rozwiązał i pokazał jak potoczyła się miłość L&W.. Ale ja już szczerze wątpię, że powstanie..;/
Ehhh.... Na Veronike natchnęłam się przypadkowo po zakończeniu emisji 'Kochanych kłopotow' i wciągnęła mnie niesamowicie. Specjalnie dla niej wykupiłam se konto na rapidshare i ściągnęłam wszystkie odcinki 3 sezonów. Właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek i podobnie jak niektórzy z was jestem załamana zakończeniem... Po pierwsze tym, że Logan i Veronika nie są razem (!) a to dla mnie wręcz oburzające, że ich miłość się tak kończy... Druga sprawa to ojciec Veroniki - Keith. To nie sprawiedliwe, że pomógł w swojej karierze detektywa wielu ludziom i mimo wszystko, gdy miał drugą szansę powrócić na tak zasłużone stanowisko szeryfa to wszystko się znowu wali... :(
Nie wierzę w to, że tak zaj****** serial miał słabą oglądalność i mimo upływu już dużego czasu od emisji ostatniego sezonu mam nadzieję, że jednak 4 sezon VM ujrzy światło dzienne jak również kinowa wersja. Pozostaje nam mieć nadzieję i czekać :)
Pozdrawiam wszystkich fanów VM
Ja tak samo tylko na chomiku, też nie rozumie czemu nie jest z Loganem, ten Pizz, no może i słodki, ale czegoś mu brakuje.
I jeszcze to zakończenie, to nie było wcale zakonczenie, serial sie urwał, nic sie nie wyjaśniło.
Jak najbardziej jestem za 4 sezonem, albo za tym filmem!
Może jakaś petycja hmm?? :D:D