Ten serial jest naprawde swietny :) ogladnelam juz cale 2 serie i 15 odcikow 3 serii bo narazie tylko tyle jest :( serial z sezonu na sezon coraz lepszy polecam go wszystkim :)
a mi się nie podoba III seria. Odcinki się skupiają przede wszystkim na pracy V, co jest trochę nudne, a sama V ze słodkiej dziewczyny przeistoczyła się w Vamp-girl:( Zrobiła się zaborcza, a poza tym nie widać aby jej zależało na Loganie, dlatego postawa V mnie trochę wkurza. Chyba zakończą na tym moją "przygodę" z panią Mars:/
hej mam prośbe czy mozesz mi napisac na GG skad sciagnelas dalsze serie Veroniki Mars?! bede bardzo wdzieczna:) moj nr gg 374534
mogłabyś i mi napisać skąd ściągnełaś odcinki Weroniki Mars? Mój mail mago8@vp.pl a gg to 8454772 :d
mnie tez strasznie V denerwuje w tej 3 serii co ona wyprawia ? Sama sobie winna jeśli Logan bedzie z inną .
Zgadzam się! VERONICA MARS to świetny serial. obejżałam wszystkie odcinki i już nie mogę się doczekać maja.
a skąd wiadomo, że w maju będzie III seria Veronici ?
Przeczytalam streszczenia wszystkich odcinków III serii i wydaje mi się, że będzie jednak najgorsza z wszyskich (mam nadzieję, że nie kończą się pomysły scenarzystom, co się często zdarza). Z chęcią też ściągnęlabym 3 część serialu
hey:) jakbyś mogła to mi też napisz gdzie można ściągnąć dalsze odcinki W.M. mój numer gg 4441833
a ja własnie obejrzałam 1 odcinek 1 serii, świetny Weevil jest moim idolem, niby taki maczo, ale jest honorny i bajrankci!!!
Hej też chętnie bym sie dowiedziała skąd można ściągnąć te trzy serie. Moje gg 9056318
ja także skończyłam 15 odcinek 3 serii i czekam na kolejne ale już nie moge się doczekać... bo skończyło się troche głupio.... szczególnie to z loganem;(((
Dzięki wielkie !!! ;););)A wiesz może jak nazywa się piosenka z tego momentu na dyskotece jak Logan i Veronica tańczą ?! ;)