PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23215
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Super...

ocenił(a) serial na 9

Ten motyw z Troy`em byl syper !! Wymyslili to genialnie, jestem juz na 10 odcinku i coraz bardziej sie wciagam xD Z niecierpliwoscia czekam na kolejne odcinki.... :P :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Calanthess

Hej, możesz mi powiedzieć gdzie oglądasz ten serial? Jestem tym zainteresowana, ponieważ masz póżniejsze odcinki. Piszesz, że jesteś już po 10 odcinku, a na TVN dzisiaj był dopiero 6. Prosze odpisz :), to mój e-mail: dokai@interia.pl Z góry dziękuje :).

ocenił(a) serial na 10
dokai

W TVN w poniedziałek leci 16 odcinek 1 serii..

ocenił(a) serial na 8
Calanthess

jaki motyw z Troyem? przegapilam jeden odcinek i nie jestem w temacie chyba.. moze mi ktos powiedziec o co chodzi?

ocenił(a) serial na 8
Calanthess

jaki motyw z Troyem? przegapilam jeden odcinek i nie jestem w temacie chyba.. moze mi ktos powiedziec o co chodzi? ;)

moCCa

w wielkim skrócie - okazało się, że Troy został wywalony z poprzednich szkół za handlowanie narkotykami. W tym samym odcinku na początku pokazane było, jak on i dwóch innych chłopaków (jestem kiepska w zapamiętywaniu imion :) )pojechało do Meksyku, kupili taką maskotkę co to się wiesza na suficie i wali w nią młotkiem, aby wyleciały cukierki [chyba "piniata"]. No więc w tej maskotce zamiast cukierków były sterydy, a auto chłopaków wraz z tą maskotką zaginęło. Weronika je odnalazła, ale bez piniaty; wkrótce odnalazła się piniata, ale bez sterydów. Ostatecznie, już po tym gdy Weronika poznała przeszłość Troya, okazało się, że sterydy Troy ukrył w jakiejś łazience publicznej. Kiedy po nie wrócił (chciał chyba uciec z miasta ze swoją dawną dziewczyną), zobaczył, że Weronika zamieniła je na zwykłe cukierki.
Trochę namieszałam, jak masz pytania, to wal :)

ocenił(a) serial na 8
Calanthess

aa to juz wszystko jasne.. dzieki za odpowiedz ;)

moCCa

nie ma za co :)
przeczytałam sobie jeszcze raz mój post i zaczęłam się śmiać:
"kupili taką maskotkę co to się wiesza na suficie i wali w nią młotkiem"
chodziło mi o kije, nie wiem jakim cudem napisałam "młotki" :)

ocenił(a) serial na 8
Calanthess

hahaa.. no troche mnie zdziwily te 'mlotki' ale domyslilam sie o co Ci chodzilo ;)

ocenił(a) serial na 10
moCCa

Ciekawy czy ja wiem. Trochę zaskakujący i tyle.Podzieliłbym się z wami naprawdę ciekawymi motywami ale nie będę wam odbierał dobrej zabawy szczególnie że w TVN mają puścić 2 serie. A ja właśnie jestem świeżo po ich obejrzeniu.Powiem tylko tyle naprawdę warto jest oglądać ten serial szczególnie że przewidzenie fabuły jest bardzo ciężkie nie mówie tu o pojedynczych wątkach ,które są w każdym odcinku bo niektóre z nich były dość oczywiste ale o głównym który to tytułowa veronica stara się rozwikłać.W 1 sezonie śmierci jej najlepszej przyjaciółki a w 2 wypadek autobusu szkolnego.A dla ciekawych po perypetiach miłosnych veroniki z troyem bedzie uroczy 20letni szeryf póżniej Logan następnie Duncan i znowu Logan.

tomek17_07

a gdzie oglądałeś 1 i 2 serie?? gdzieś na necie??

tomek17_07

siema, a gdzie oglądałeś pierwszą i drugą serie?

ocenił(a) serial na 10
dchmielew_2

JA nie rozumie was oglądanie w telewizji seriali jest uciążliwe poprostu mam z neta i oglądam kiedy mam czas.A i dodając już jest 3 sezon z 14 chyba odcinkami nie wiem do końca bo oglądam zawsze po po ściągnięciu całego sezonu.dokładne namiary podam przez gg 8043839

tomek17_07

tomek17_07 - młody policjant jest rzeczywiście uroczy, ale nie wygląda na te "20 lat" :). Niezły był też ten chłopak, który w jednym z poprzednich odcinków rzekomo wpadł w sidła sekty. (Jak on się nazywał?)
Swoją drogą to ciekawe, że to właśnie chłopak się tak zainteresował tym serialem ;) ze względu na to, że głównym bohaterem jest dziewczyna, sądziłam raczej, że WM dziewczyny polubią :)
No ale gusta są różne, ja lubię np. sf i fantasy, choć to "niedziewczęce" :D
pzdr dla wszystkich fanów WM

ocenił(a) serial na 10
Nymphalis

Poprostu jakaś odmiana i tyle .Ponadto jestem fanem prison breaka ale to 1 sezonu zwłaszcza 2 już mniej mi podchodzi.A z sf to battlestar galactica.Wiadomo jeszcze heroes ale spodziewałem się czegoś więcej po wznowieniu po przerwie świątecznej i się nieco rozczarowałem.narazie czasu starcza mi na tyle tylko.