PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23215
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

TVN

ocenił(a) serial na 10

Tak czekałam..tak czekałam, a tu TVN wycina numer i, co? i dupa. nie puścił dziś Weroniki, bo nagle program zmienili. Jestem oburzona.

Callisto

duh..też czekałam na ten serial, bardzo chciałam go obejrzeć. a zamiast tego jakiś badziewny srial 'aniołki z piekła rodem' :/

ocenił(a) serial na 10
Callisto

Protestujmy normalnie, jeśli w poniedziałek nie puszczą to napiszę do tvn list z zażaleniem. Albo lepiej,wszyscy fani i ci,co czekali by obejrzec go poraz pierwszy w tv niech napiszą. Głupi TVN, najpierw robi ludziom nadzieje, a potem bum,puszcza co innego. Tak było kiedyś z adwokatem diabła.Reklamowali go, w gazecie pisało, ze adwokat diabla bedzie lecial,ale zamiast tego puscili głupiego i głupszego.Ughhh...

Callisto

Sprawdziałam na stronie TVN i z ich programou wynika,że puszczą Weronike jednak w poniedziałek.Właściwie to by nawet bardziej pasowało żeby zaczynać serial od początku tygodnia..Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
mota

w Poniedziałek stwierdzą, że od wtorku,albo od przyszłego poniedziałku.Ugh.Polska telewizja:/

ocenił(a) serial na 10
Callisto

Mnie zdenerwowala pora emisji VM. o 14?! nie mogli puścić tego póżniej, nie ma szans zeby zdąrzyła na to jak codziennie konce o 4 , 5 :(

ocenił(a) serial na 10
Callisto

Mnie zdenerwowala pora emisji VM. o 14?! nie mogli puścić tego póżniej, nie ma szans zeby zdąrzyła na to jak codziennie konce o 4 , 5 :(

ocenił(a) serial na 10
agateczka

TVN niszczy seriale tymi godzinami emisji! :