PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23216
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Ja cos czuje ze to sie nie skonczy...to sie nie moze tak skonczyc ! Mi wyglada na to ze chca zrobic taki maly eksperymtne "jak zareaguje widownia?". I tak wyglada jakby sie nowa afera zaczynala z tym wszystki :D:P A zreszta slyszalam ze decyzja mam zapasc 15 czerwca dopiero wiec moze nie musimy sie zegnac z V. ;]

ocenił(a) serial na 10
Calanthess

jak to ma zapaść 15 czerwca skoro już zapadła w maju... skąd się dowiedziałś że podobno decyzja ma zapaść 15 czrwca??

alienato921

na wikipedii jest napisane, że być może zostanie stworzony nowy serial powiązany z VM, a RT nie zaprzeczył że jeszcze trwają rozmowy na temat kontynuacji serialu. Ostateczna decyzja: 15 czerwiec

ocenił(a) serial na 10
reziak

mam nadzieję że się jednak nie skończy...:)

ocenił(a) serial na 9
agunia_92

O tym ze decyzja ma zapasc 15 czerwca czytalam na filmwebie :D

ocenił(a) serial na 9
Calanthess

Jeszcze jdeno.... moze nie ma zapasc ta decyzja bo pewnie myslano nad tym duzo ale to bedzie (przynajmniej tak mi sie wydaje) takie zakonczenie nie gadane ale juz na papierze ;] Przynajmniej ja to tak rozumiem !

Calanthess

jezeli to jest koniec to kiepsko sie to wszystko skonczylo, fajnie byloby gdyby 4 sezon powstal jednak i Veronica po studiach juz pracowala w FBI i na zakoczenie 1 odc 4 sezonu okazaloby sie, ze mieszka np z Loganem, a pozniej bylyby flashbacki jak do tego doszlo, ze jednak jest z nim

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

swetnie bty bylo gdyby bylo tak jak napisalas. mam nadzieje ze to sie tak nie skonczy;/

ocenił(a) serial na 9
Calanthess

mi sie nadal wydaje że chcą nas zaskoczyć ! jeżeli decyzja zapadnie o zakonczeniu serialu ( w co wątpie) to tym bardziej mi sie wydaje że
zrobią ostatni odcinek kończący wszystko! albo i dwa!

Calanthess

Niestety jestem przekonany, ze to koniec. Wymien mi chociaz 3 seriale ,ktore zostaly wznowione. Dla producentow licza sie jedynie dochody , nie ma publiki ,nie ma dochodow to serial anuluja. VM ma oddanych fanow ale wciaz za malo aby oplacalo sie krecic kolejne sezony i chociaz S3 byl najslabszy to pod koniec - sezon 4 gdyby mial powstac - zapowiadal sie obiecujaco i ciekawie. Poza tym serial nie mial dobrej reklamy, jakos tak odwrocono uwage od niego. Wola dac na antene kilka nowych szajskich seriali i anulowac je po 1 sezonie zamiast porzadnie konczyc znakomity serial ktory zaczeli. Typowe :(

ocenił(a) serial na 8
arsmoriendi

Veronica nie została by wznowiona bo musiało by minąć przynajmniej rok czasu by uznać wznowienie serialu nie ma jeszcze decyzji , a do 15 kawał czasu wiec czekamy ... Veronica już raz była zagrożona w tamtym roku i fani wyprosili 3 sezon a z roswell było podobnie .
Trzeba mieć nadzieje bo zakończenie V jest po prostu denne i do du....

ocenił(a) serial na 10
Bene

Szczerze mowiac to tez mi sie wydaje, ze to jeszcze nie koniec. Uwazam ze to co teraz robia to jest test. Producent zastanawia sie czy jak wznowi VW to czy na tym zarobi, a wyglada na to ze tak bedzie. :D

ocenił(a) serial na 7
gosja19

wznowili jericho, moze wznowia VM. po jericho widac, ze fani moga jednak cos wskorac w takich sprawach jak ksztalt ramowki. oby z VM tez tak bylo.