Od 1 lutego tvn będzie puszczać veronicę od poniedziałku do piątku o 14:15.
Nawet fajnie. Tylko o takiej godzinie, że i tak nie zobaczę :(
Może mi nie uwierzycie bo sam w to nie wierzę ale to dzięki mnie!
Napisałem maila do TVN-u, że mają prawa do wielu fajnych seriali i tu jako przykład podałem naszą kochaną VM! Mówiłem też o porze emisji.Powiedziałem, że serial powinien być emitowany później, no i mam to później o 25 min.Wierzcie czy nie ale ja tam jestem z tego powodu w skowronkach bo mam w tym swój udział ;))
Adrian;)
VM rulez.....
Ja tez sie ciesze tylko bede mogła ogladac tylko dwa razy w tygodniu w wtorki i czwartki a w reszte dni nie moge bo będe w szkole:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ja tak samo.Ale po takim czasie nieoglądania to jakoś to zniosę.Może będą emitować także rano o 6.00??Ja bym wstał;) Ale o to już ich nie poproszę bo
nie można tyle wymagać.
Mam małą prośbę.Kiedyś miałem linki do wszystkich sezonów VM po Polsku.Niestety brat mi je wyrzucił, czy chcący czy nie, stało się.Ma ktoś z was może owe linki?
A skąd o tym wiem to czytaj wyżej;)
I tu jeszcze takie linki:
http://reklama.tvn.pl/6902,2486,1463450,oferta.html
Tak na 100% będzie to sezon 3.I jak koleżanka wyżej stwierdziła niestety ostatni sezon VM.
Dziś tj. 1.02.2008 o godz. 14.25 Oficjalnie zaczynamy 3 SEZON VERONICI MARS w tvn.
Nawet nie wiecie jaka była Radocha gdy po spojrzeniu w gazete mignął mi wyraz MARS !
Szybkie upewnienie, który sezon i ZACZYNAMY !
I po pierwszym odcinku ... Wrażenie poprostu super ;) Jeśli ktoś ma konto na www.epuls.pl to serdecznie zapraszam do eKlubu Weronika Mars ; )) ;*
Niestety już po :D Był naprawde Kozacki :D:D:D:D:D Te teksty ...troszke się uśmaiałem.
Jak Wallace z Piz'em rozmawiali o tych opalających się studentkach xD
..i czekamy do poniedziałku
A dlaczego nie było 2 sezonu? Czy to w drugim sezonie ten Casablancas wysadził autobus i helikopter? już mi się myli..