Wie ktoś kiedy będzie w Polsce wydanie DVD? Czy w ogóle będzie? Przeglądałam forum, ale nigdzie nie znalazłam konkretnej odpowiedzi.
Tak poza tym to chciałam się zapytać, czy wiecie skąd ściągnąć odcinki VM? Zależy mi głównie na 1 sezonie. Próbowałam przez torrenty, bo tu wybór jest największy, ale to strasznie długo trwa... poza tym przeszukałam połowę stron w googlach, ale na nic konkretnego nie trafiłam :/
Pozdrawiam fanów Weroniki :-)
z tego co wiem to weronike mozna kuopic na dvd (widziałam na allegro) ale niema polskiego lektora. ze sćiągnieciem też mam problem ale sprubuje przez bearshara ale niewiem jak mi to wyjdzie.
też chciałam bym sie dowiedziec jak mozna dobrze (najepiej z lektorem ;D;D;D;D) ściągnać VM.
We Włoszech Warner Bros wyda Weronikę dopiero wiosną, więc można się spodziewać, że serial trafi do Polski nie wcześniej niż tam. Nie ma jednak żadnego potwierdzenia, że w ogóle pojawi się w Polsce jako wydanie DVD. Radzę sprawdzać na bieżąco stronę http://www.galapagos.com.pl/tvnadvd/index.php . Tam może najwcześniej pojawić się jakieś info na ten temat. ;)