Każdy z nas napewno chciałby widzieć wesoły finał odcinka 3 sezonu.
Veronica w ramionach ukochanego -myśle że większość wybrałaby Logana :) A co myślicie na temat Veronica z Leo? 3 sezon zakończył sie tak,że ich "miłość" mogła by znów powrócić. Jak myślicie? Mi się oni razem nawet podobali.
Bardzo bym chciała żeby ten film wyjaśnił wszystko nam fanom VM :)
Pozdrawiam Fanów :))))
Ja oczywiście byłam i zawsze będę za LoVe. IMO, Logan i Veronica są sobie przeznaczeni i to jest moja ulubiona para.
Też bardzo bym chciała, żeby powstał film :)
Zawsze lubiłam Leo (kocham jego głos xD), ale jednak to Logan jest dla niej idealny :). Myślę, że gdyby nakręcono dwa pozostałe odcinki do tej serii lub nową serię i tak w końcu byliby razem.
LOGAN :) - ich charaktery trochę się różnią tak samo każde z nich ma trochę inne zasady którymi chce się kierować w życiu. Przeciwieństwa się przyciągają.
jasne ze Logan , a o co fani byli niby tacy wściekli , nie tylko o to ze 3 sezon był po prostu gorszy ale o to jak się skończył i że V nie skończyła z Loganem .
Logan zdecydowanie. Nie wiem dlaczego, ale Piz wydaje się być taki .... pedalski(nie chcę nikogo obrażać). Nie pasuje on trochę do V. A Logan, ahh ;D
Dawno oglądałam Weronike Mars i nie pamiętam za bardzo imion innych :P ale Logana zawsze najbardziej lubiłam :)
Logan i Veronica to (jak to Logan pięknie ujął)epopeja. Oni są sobie pisani! Logan & Veronica na zawsze razem! :)
Logan i Veronica to (jak to Logan pięknie ujął) epopeja. Oni są sobie pisani. Logan i Veronica na zawsze razem!! I tak musi być! ;)
oczywiscie ze z Loganem jest słodki!:D
wlasnie zaczynam ogladac trzeci sezon i siedze z tym po nocach :D
Logan ale ten co z nim była na końcu też niczego sobie, jednakże wybieram Logana :)
LOGAN , LOGAN , LOGAN , a tak właściwie to w czyich ramionach skonczyła V na koniec 3 serii, bo jakoś nie moge sobie przypomnieć>
ja wciąż pamiętam odcinek drugiej serii
gdy Weronika stwierdza, że jak przyjdzie do niej prawdziwa miłość, to ona będzie czekać przy automacie do Kawy i ta-dam---- wchodzi Logan :)
Według mnie to jest najlepsze rozwiązanie. I właśnie takie powinniśmy sobie podsunąć. Bo skoro na 4 serię pora raczej nie przyjdzie, a film kinowy Rob Thomas stwierdził, że chyba się nie narodzi to cóż...
Ostatnia niemal scena jak Logan pobił tego pajaca który nakręcał film. Myślę, że jeszcze trochę musiałoby czasu upłynąć ale Weronika mu właśnie wtedy wybaczyła. Nie powiem, że nie ale mina Piz'a była piękna-bezbłędna xD
Logan, Logan, Logan.. innej możliwości nie ma!
Ja również myślę,że Verka wybaczy Loganowi.W końcu tyle razem przeszli dobrego i złego.Ich miłość nie minęła chociaż V była z Duncanem.Taki już los nas fanów.Musimy czekać może się doczekamy.
Kurczę ja tak bardzo bym chciała się doczekać, ale raczej to się nie doczekam i nie tylko ja :( I oczywiście uważam że Veronica powinna być z Loganem... Kurczę oglądam od początku całą serię V.M chyba już 4 raz i dalej nie mam dość :P Kocham ten serial :**: Za każdym razem jak oglądam go przeżywam wszystko od nowa :P:
Piz ciapa
Duncan - boże dla mnie ten człowiek to była jakaś porażka ( błagam nich mnie ktoś poprze!)
Leo - coś ma nie tak z twarzą, ale uchodził w tłumie
Ale Logan i Veronika to po prostu idealna kompozycja ! :)
Popieram w sprawie Duncana . xD
A Logan i Ver to po prostu boskie stworzenie jeśli można to tak nazwać. XD
Na wieki.Ale ciekawi mnie jeszcze jedno.W 3 sezonie wrócił ten jej chłopak z ogólniaka jak on się yyyyyy a Ilaj tak na jego chyba mówili nie wiem jak się pisze.Ciekawie co z nim będzie,może Veronica zechce wrócić do niego?
Troy?
On wrócił w drugim sezonie, a w trzecim już się nie pojawił....
I nieeee... ona do niego nie wróci.
Nie,nie,nie o tego mi chodzi.On był taki czarny ona się całowała z nim pod drzwiami swojego domu w 1 sezonie 18 odcinku.On gliniarzem był.I on właśnie wrócił w 3 sezonie już jak ojciec Weroniki znowu był szeryfem po zabiciu Lamba.
Ale w 3 sezonie tego odcinka,kiedy on wrócił i siebie zobaczyli to on był zadowolony i ona też.Więc,nie wiem. xD
Dla mnie priorytetem jest żeby zerwała z Piz'em
wszystko zniosę,ale jego nie xD
Noooo Duncan tez wzbudza we mnie dziwne uczucie mdłości, ale znając słabość Verki do tego delikwenta, jego powrót mógłby namieszać :) - i mogłabym jej wybaczyć powrót do starej miłości xD
Ja też.ooo fffffffuuuuuuuu Piz - sryz! blee xDD
Ale Piz chyba w 3 sezonie 20 odcinka zrozumiał,że Verka ciągle kocha Logana.Widać to było po jego minie.Zerwali napewno ze sobą i już.A przecież na youtube są te 2 części niby to 4 sezonu VM.i tam w part 2 jest ten blondyn to ona też z nim była?Bo jakoś tak na to wyglądało czy coś ja z angielskim przekręciłam?xDD
Weronika tam dzielnie tłumaczy mu że w wakacje mogła go skrzywdzić, więc pewnie coś kiedyś miedzy nimi było,
nie jest dokładnie powiedziane, ani serialu ciągu dalszego tez nie ma więc ciężko powiedzieć..
Poza tym ona snuje tam monolog, że była szkoła, ogólniak, potem uczelnia i teraz FBI, co znaczy że skończyła już naukę w Hearst, a więc troszkę czasu minęło... od wydarzenia na stołówce.
Dlatego tak bardzo chciałabym wiedzieć co się stało?
Przede wszystkim w relacjach Logan/Piz/Veronica