Mnie to denerwuje!!!Ten serial jest naprawdę fajny ale TVN puszcza go w godzinach w których jestem w szkole i nie mogę go oglądac. Na razie mam ferie i oglądam:D Naprawdę jest fajny.
dokladnie ;/ jakby chociaz o 16 nie mogli go puszczac, albo powtorki o 6 a nie 6,30 ;/ moze jakas petycja? ;d
Dokładnie !! Może nie jestem aż tak zdenerwowana jak Ty ale też żałuję, że ten serial emitowany jest w tych godzinach kiedy mnie nie ma w domu a powtórki sa bardzo wcześnie rano, gdzie ja najczęściej siedze już w autobusie jadąc na zajęcia... gdybym tylko wiedziała jak można ściągnąć odcinki, które już leciały to byłabym komuś bardzo wdzięczna :) pozdrawiam :*
Przepraszam, ale to znowu ja :) Mam problem, dopiero teraz się zalogowałam i nie mogę zmienić swoich danych... może mi ktoś pomóc?
Proponuję zainwestowanie w magnetowid i kilka kaset: sama już nie wiem, ile filmów i seriali by mnie bez nich ominęło.
klaudia1716 - od tego jest FAQ, no ale dobra:
wchodzisz na swój profil
z boku na "USTAWIENIA"
no i juz prosta droga: nick, avatar, opis i inne.
Masz pytania, to pisz :)
No z tą godziną to przesada...powinno być o 16.00 najwcześniej puszczany; ktoś już to mówił wyżej. Tak samo jak przedmówczyni nagrywam serial na kasety, a jak nie to można przez programy p2p ściągnąć...pozdrawiam!
ale co można zrobić żeby TVN przełożył godzinę emisji tego serialu na późniejszą ?? ;) .........????
Znam ten ból <przytul> Jednoczmy się!!:) heh..;] Ja chciałam napisać do TVN liścik z prośbą o przełożenie godzin filmu, żeby się chociaż przełożył z tym drugim filmemco leci po "Weronika Mars". NIE WIEM COŚ TRZEBA WYMYŚLIĆ :) TRZYMAJCIE SIE LUDZISKA:D
no właśnie mogliby zamienić emisje "Veronici Mars" z "Ceną marzeń" nie znam nikogo kto by oglądał "Cenę...." a Veronica... JEST SUPER!!!!