ktoś wie cos na ten temat? i w ogole bedzie wiadomo kto ja zgwalcil na tej imprezie? z gory dziekuje za odpowiedz.
bedzie wiadomo :), czy bedzie z duncanem - serio chcesz sobie całą przyjemność ogladania zepsuć pytając? :) Bo odpowiem :D
tak prosze powiedz mi, i tak nie bede mogla obejzec wszystkich odcinkow i w ogole szkola mi na to nie pozwala. wiec gdybys mogla odpowidziec mi na 3 pytania
kto ja wtedy wykorzystal czy bedzie z duncanem (szczegóły jezeli tak,kiedy itp)
i kiedy bedzie sie pierwszy raz calowac?
Ok... Na własną odpowiedzialność...
Z Duncanem bedzie w 2 sezonie
Całować się będą (pomijając flashbacki) też dopiero wtedy
Odpowiedź na sezon 1: gwałtu nie było :)
Niech Ci to wystarczy i mówię Ci nie staraj się zepsuć sobie frajdy znając zbyt wiele szczegółów. Bo frajda jest :)
nie no prosze powiedzcie mi.
Chyba że to nie był gwałt tylko ona przespała się z duncanem i tego nie pamięta tak było?
Weronika był zgwałcona, pod koniec 2 sezonu się o tym dowiaduje ale na serio lepiej oglądać serial niż czytać spoilery ;p.
wlasnie, poczekaj troche tvn7 na pewno wyemituje 2 sezon i trzeci, a akutat rozwiazanie zagadki tego gwaltu to bylo mocno zaskakujace, tak samo jak odkrycie przez V kto zabil Lily
Przecież Veronicę zgwałciła postać, która w ogóle nie występuje w pierwszym sezonie! Po co ci ta informacja?
no, ale skoro pytam to znaczy że chcialabym wiedziec mówiłam juz że nie mam możliwości ogladania prawie w ogole, niestety tego serialu. wiec i tak nic sobie nie psuje swoimi pytaniami,No ale trudno skoro nie chcecie powiedzieć to nie. dzieki za wczesniejsze info.
no to ktoś mi może powiedzieć kiedy będzie z Loganem?? Proszę!Bo już jestem skołowana.:(