PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

ogladnelem sobie odcinek przypadkowo i jedna z aktorek bylo bardzo podobno do Paris...

kusmider2222

tak, Paris zagrała w tym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
kusmider2222

taaa w swojej własnej osobie :)

użytkownik usunięty
kusmider2222

Dobra a teraz ja strzele cos nie wiarygodnego!!! ogladalem dzis tez Veronike M. i mam pytanie w ktorym momencie grala nasza sexy blondi???? a moze ktos ogladal The O.C. z sexy blondi???? ;D ;P

ok nie jestem pewna o co ci chodzi, Paris grała tylko we wczorajszym odcinku VM, a w OC ją widziałam

użytkownik usunięty
oliina

Chodzi mi tylko o to by ktos mi podala dokladny moment kiedy ona wystapila w tym odcinku!!!! najgorsze jest to ze nie obejrzalem odcinka z 08.02 bo kablowke mi remontowali i nie bylo sygnalu!!! ;(

a to nie pamiętam dokładnie, jakoś na początku odcinka chyba

na skuterku rozowym sobie przyjechała, byla dziewczyna tego gostka co rozwalil veronice autko, a pózniej go zdradzila z czarnym... ;P
a w nastepnym odcinku bylo jak sie z duncanem w aucie calowala, a on ja nazwal przed przypadek veronica... :P

Slimaczysko

o ile sie nie myele, to nie była Paris, gdy Duncan ją całował i nazwał Veronicą.... w sumie to jestem pewna...

Katie_13

ja rowniez nie jestem pewna, czy to byla paris, aczkolwiek na to mi wszystko wskazywalo :)

kusmider2222

aaa który byl to odcinek bo sobie go sciagne??!!!!!!!!!

Paris_Hilton

w ty odcinku w ktorym wystepowałą Paris to 1x02

ocenił(a) serial na 10
kusmider2222

tak, owszem była to Paris, ale już więcej nie wystąpiła

użytkownik usunięty
kusmider2222

we własnej osobie, owszem nie olądałam tego odcinka od początku, ale jak ją zobaczyłam to nie miałam wątpliwości, że to dziedziczka hotelowej fortuny.