o Boże jak ja kochaM LOGANA:*:*:**::*:*:*:**:*:**:*ktos tak sadzi jeszcze jak ja ?
Np ja tak sądze. Jest świetny. I to jego łobuzerskie spojrzenie. Uwielbiam go!!
ojj tak ;P
pasuje do tej roli ;)
a jak sie cieszyłam, kiedy pierwszy raz pociałował Veronice ;P
i muzyka w tle... miodzio ;)
Ja tez go uwielbiam. Jest poprostu słodki.Kocham jego spojrzenia i ten uśmieszek.
Mam koleżankę która nie może żyć bez serialu Veronica Mars, zrywa się z lekcji, juz miała trochę nieprzyjemności ale jej to wisi. Zabujała się w tym aktorze, ale moim zdaniem wiele ładniejszych a przede wszystkim takich aktorów, którzy w pełni zasłużyli na miano Aktora :)
Corbin Bleu,Went Miller, Amaury Nolasco,i wiele wiele innych
Oni są boscy a nie Logan
a dlaczego bardziej zasluzyli od Jasona Dohring`a(logana) tak samo jak on wystapili tylko w kliku filmach wiec mozna ich do siebie porównywac, a co do wygladu to kazdy ma inny gust :P
mi się tam Logan podoba i tyle!! jest też wielu innych ładnych aktorów,ale z tego serialu on jest naj i to prawda że jest aktorem tak samo jak went miller, amury nolasco(chyba zle napaisalam) pozdro
Ja nie powiedziałam że Bleu Miller i Nolasco zasługują na miano "aktorów"
chodziło mi o to że mi się podobają a każdy ma swój gust :)Jest też wielu ładnych aktorów ale ich tu nie wypisuję... 'A co do "aktorów" to nawet ja jestem aktorką tylko że teatralną. Występowałam w wielu spektaklach po języku angielskim , polskim
Nie że się chwale. Tylko chodzi mi o to że sa "aktorzyny" - Jak ja.
"aktorzy" - przez male a - jak np: Janson Dohring i "Aktorzy" - tak jak np: Jonh Voigh( czy jak0oś tak) Jonnhy Depp, George clooney czy nawet Nicolas Cage...
Pozdrawiam wszystkich :)
Logan tak tak tak!!
pytanie: czy na koniec 3 sezonu weronica jest z nim czy z pizem???
mam nadzieje że wybrała Logana!!! niech kto powie że tak!
odpiszcie! plisss