PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23246
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

odcinek :)

ocenił(a) serial na 9

Hej :) Moglyby mi ktos strescic odcinek z ponidzialku (to chyba 7), bo niestety nie moglam ogladac ;/ ?
Z gory dziekuje ;] :**

sweetmoniss

A więc tak:Weronika dowiedziawszy sie o romansie ojca wyprowadziła sie na jakis czas z domu i zamieszkała w pokoju Wallace'a,ten z kolei zatrzymał sie gdzies w hotelu żeby sie pouczyc i dlatego zamieszkała w pokoju tylko z Pizzem.W tym samym czasie do jakiegoś gościa z pokoju obok przyjechała dziewczyna ale go nie zastała(zniknął)no i Weronika postanowiła go odszukać.Okazało sie że ten koleś poszedł serfować,albo szukac swojej dziewczyny(czyli tej co przyjechała,sama juz nie wiem),upił sie,został okradziony i trafił do izby wytrzeźwien no i go odnależli.Ten kolega Logana,który został oskarżony o gwałt wyszedł z aresztu,bo Weronika sprawdziła jego grafik radiowy i okazało sie że w tym czasie prowadził koncert życzeń.Na samaym początku jednak Weronika i Logan pokłócili sie ponieważ on nie chciał jej powiedzieć gdzie był i co robił z tym kolegą wtedy jak był ten gwałt,ale w końcu jej powiedział.Byli w Meksyku w jakimś hotelu,wybuchł pożar przez tego jego kolege(nie pamietam imienia)no i cały hotel stanął w ogniu,oni uciekli,bo to przez nich,no i dlatego Logan nie chciał powiedziec o tym Weronice.Na końcu w stołówce ktoś dosypał jej czegos do picia i gdy chciała wrócić do domu(jej ojciec zerwał z tą kobietą),poszła na parking do samochodu, zaczęło jej sie kręcic w głowie zobaczyła kogoś kto ją śledzi,ale nie zdążyla wejsc do auta,zemdlała,a on podszedł do niej,zdążyła jednak włączyć alarm w samochodzie.Akurat przechodził tamtędy Logan,szukał jej,gdy do niej podszedł i ją podniósł miała troche ogoloną głowe z tyłu(ale tylko troszeczke,zdążył w samą pore).Zawiózł ją do domu,i wraz z jej ojcem zaopiekowali sie nią.

Troche sie rozpisałam,ale tak bywa, może bedzie ci sie chciało to czytać...mam nadzieje że o niczym nie zapomniałam.
Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 9
madzia44_4456

fajni, ze opsalas mi ten odcinek :P
dzieuje bardzo :)
pozdrawiam ;**

ocenił(a) serial na 10
sweetmoniss

Wszystkie streszczenia znajdują się na http://pl.wikipedia.org/wiki/Veronica_Mars
;-)-