PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

odcinek z modelką

ocenił(a) serial na 10

Wie ktoś może w którym odcinku Veroniki Mars wystąpiła jedna z modelek z 6 sezonu The Next America's Next Top Model? Zagrała jakąś sekretarkę Beverly.

ocenił(a) serial na 10
lollie

a wiesz jak nazywa się ta modelka bo w veronice wystąpiły co najmniej dwie modelki jakaś w autobusie i taka recepcjonistka w hotelu . trochę poszperałam i na youtubie znalazłam jeszcze coś takiego możliwe ż to onią ci chodziło http://www.youtube.com/watch?v=7OQptAprbMs

ocenił(a) serial na 10
hilaryveronicafan

wiem tylko że miała na imię Furonda, ale to nie ta z filmiku:(

ocenił(a) serial na 10
lollie

To nie możliwe że była ona w veronice ponieważ do odcinków były brane modelki które wygrały program i m.in w nagrodę dostawały od tyry możliwość wystąpienia w veronice a ona nie wygrała tu jest napisane jak dalej po programie potoczyła się jej kariera: Furonda Brasfield has a contract with VMH Models in Vancouver. She had her own show, Model Me TV.[4] She has also appeared in a few ads and numerous runway shows.[5] She also appeared in one episode of Cycle 10. co oznacza że ma umowę,ma własne show wystąpiła w reklamach itp,itd. wystąpiła w episodzie cycle 10 to teŻ te modelki

ocenił(a) serial na 10
hilaryveronicafan

jestem pewna, ze ona- Furonda wystąpiła i zagrała jakąś sekretarkę Beverly... było to w ostatnim odcinku America's Next Top model...

ocenił(a) serial na 9
lollie

Dokładnie. Też dzisiaj oglądałam i ona wygrała jakieś zadanie, w którym właśnie wygraną był epizod w tym serialu.

lollie

Wg IMDB to odcinek 2x17, a Beverly była sekretarką w biurze burmistrza. Mam nadzieję, że mam dobre dane :).

ocenił(a) serial na 10
Dzasmin

to chyba jest ona http://img164.imageshack.us/img164/7263/beverly7up.jpg

ocenił(a) serial na 10
hilaryveronicafan

dzieki wszystkim za pomoc:) to ona:)