PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23242
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

potem

ocenił(a) serial na 9

czy któś wie co poleci po 2 serii Weroniki mars na TVN???

ocenił(a) serial na 10
paplop

podobno od maja maja puszczac 3 serie :D a po drugiej seri chyba zycie na fali bedzie :D

Majkelo87

Dopiero w maju? Powinni od razu puścic po 2 serii jak to zrobili wcześniej. Mam nadzieje ze tak bedzie bo ja nie wytrzymam tego kwietnia bez Weroniki :)

ocenił(a) serial na 10
paola35

podobno ma lecieć tylko do 5 kwietnia,niestety,co ja będe w tedy robił?
ale dobrze że to tylko(a może aż)miesiąc

ocenił(a) serial na 10
paola35

bedzie od 6kwietnia lecialo oc.california-zycie na fali , a od 4 maja ma byc 3sezon weroniki

ocenił(a) serial na 10
paplop

ja nie wiem ja wytrzymam bez weroniki bo to bedzie az miesiąc

ocenił(a) serial na 9
paplop

malwinamanke - to, że od 4 maja ma lecieć 3 seria, to raczej nie potwierdzona informacja?

ocenił(a) serial na 10
paplop

to tak nie do tematu ale ile odcinkow ma 3 seria zycie na fali bo wtedy bym wiedziala od kiedy bedzie Weronika Mars?

ocenił(a) serial na 9
13angela

W 3 sezonie O.C. jest jakoś 25 odcinków.

ocenił(a) serial na 10
paplop

ey no ja nie wiem jak to niby ma byc ze od maja leci 3 seria veronici skoro od 1 maja leci kontynuacja 3 serii w stanach dopiero... nie sadze zeby od razu prawie rownoczesnie w polsce lecialo... no ale coz... pozyjemy zobaczymy ;]

zuzka_morf

napisalam maila do tvnu z pytaniem co do 3 serii ciekawe co odpisza, jak sie dowiem to dam znac ale zaraz po 2 serii ma na 100% leciec zycie na fali

ocenił(a) serial na 10
paplop

bedzie O.C. ... tesh fajne ale nie tak ja V.M :)

ocenił(a) serial na 10
Kasiuniaaa

ja słyszałam że 3 sezon VM będzie w październiku ale nie wiem czy to prawda... lubię the O.C. ale wolałabym żeby była Veronica...

paplop

wątpię żeby w maju był 3 sezon Veroniki, bo w USA się jeszcze nie skończył. No chyba że puszczaliby 1 odcinek na tydzień

oliina

W maju, ale chyba 2008... to jeszcze by bylo prawdopodobne