PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23246
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

mam takąą dużą prośbę. dzisiaj oglądałam odcinek veronici na tvn-ie i niestety zadzwonil telefon. a jak skonczylam rozmwiac to juz sie skonczylo ;( więęęc, czy mógłby mi ktos opisac koniec odcinka, od momentu jak troy wsiada do taksowki? <slicznie prosi> ;P

ocenił(a) serial na 10
ilmare

Żałuj! Koncówka byla super. No wiec okazalo sie ze on oszukał weronike i rodzicow. Samochod nie zostal skradziony tylko on wynajal jakiegos gostka zeby go zwinal a pozniej go odebral. Podobnie bylo ze sterydami, ale weronika skapnela sie ze jest oszustem i zamiast sterydow upchnela mu cukierki:D troy pojechal sobie samochodem do swojej bylej. A na koncu odcinka mama weroniki zostawila jej wiadomosc na sekretarce w telefonie.

Pozdrawiam :))

ocenił(a) serial na 10
ilmare

Pojechał do knajpy w której byli we 3 po przekroczeniu granicy z meksykiem, poszedł do WC, wyciągnął z sufitu paczkę ze sterydami, wyszedł na zewnątrz, wsiadł do "ukradzionego" samochodu ojca. Jadąc autostradą zadzwonił do swojej dziewczyny, a ta powiedziałą mu, że dzowniła do niej Veronica. Rozszarpuje paczkę zębami, a w niej znajdują się cukierki (takie jak w pinacie) oraz list od Veroniki, że długo jej zajęło wymyślenie co się stało i gdzie ukrył sterydy, ale w końcu na to wpadła. Sterydy właśnie się znajdują między jej sedesem a oceanem. Na koniec mu życzyła powodzenia.

Ojciec V. zrywa z laską i wraz z córką samotnie zjadają tort urodzinowy. Dzwoni telefon V. to jej mama, która mówi jak za nią tęskni oraz prosi, by jej nie szukała.

To chyba wszystko :D

ocenił(a) serial na 10
Aintha

szkoda ze Troy był zły... lubiam go.... pasował do veroniki;)

ocenił(a) serial na 10
yami_no

Ja tez go lubiłam ale jakoś bardziej pasował do niej jej były :)

BlueGirl_3

wielkie dzieki ;*
ej no, troy byl taki fajny. co prawda gdzies mi sie juz w spoilerach rzucilo w oczy ze on jest zly ale i tak szkoda go ;P

ocenił(a) serial na 10
ilmare

proszę :D

ocenił(a) serial na 10
ilmare

Nie ma za co :) A co do Troya to popieram :P
Pozdrawiam =*)