ostatni raz odwiedzilem to forum chyba w grudniu, to bylo z 7 komentarzy. a teraz juz 3 strony i praktycznie same pochlebne.
zastanawialem sie czy fanatycy prisona nie zaczna jechac po VM tak tylko dla zasady, a o dziwo durnej krytyki brak. pewnie jeszcze nie zauwazyli, i oby tak zostalo.
do wszystkich nowych fanow/fanek - zalatwcie sobie sezon 2, bo tvn pewnie nie wykupi, a jesli nawet to za rok. jest rownie dobry, a moze i lepszy niz pierwszy. trzeci juz troche gorzej, ale licze ze sie pod koniec rozkreci. a poki co, to milego ogladania. im dalej tym lepiej.
pozdrawiam
TVN już wykupiło 2 sezon jak to zazwyczaj robi :P i ma puścić zaraz po 1 sezonie.Ale również zachęcam do załatwienia sobie go.A co do 3 sezonu mam 14odcinkow i poczekam z oglądaniem aż się pojawią wszystkie odcinki czyli jakieś niecałe 2 miesiące.A jeżeli chodzi o komentarze to pewnie dlatego że mało kto słyszał o tym serialu a jego dostępność jeżeli chodzi o często odwiedzane strony prze zemnie z filami jest bardzo skromna.W sumie dowiedziałem się od znajomych że jest takowy serial potem jakoś włączyłem rano przed wyjściem do szkoły TV bo o innej porz raczej trudno byłoby mi go zobaczyć i oglądałem przez chwile aż pojawiła się nazwa skojarzyłem ją i następnego dnia miałem już 2 sezony a 3 sobie powolutku ściągam.
heh tez tak planowalem zrobic, doczekac do konca sezonu i obejrzec w 2 dni calosc. ale widocznie jestem slabym czlowiekiem, bo wytrzymalem tylko 3 miesiace. to chyba przez VM w tv, bo jak zobaczylem pare starych odcinkow, to musialem sie dowiedziec co bedzie w nowych :)
Jak tak dalej pójdzie, to może w końcu ze względu na rosnącą oglądalność TVN zrezygnuje z tej śmiesznej godziny emisji... :D
Ja nie mam problemu z wytrzymaniem gorzej by było gdybym zaczął oglądać 3 sezon.wtedy bym nie wytrzymał oczekując na kolejne odcinki to by była męka zresztą teraz z braku bo ferie dobiegają końca nawet jakbym chciał to wyrobiłbym się góra na 1 odcinek dziennie.lepiej poczekać.