PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232988}

Westworld

2016 - 2022
7,9 110 tys. ocen
7,9 10 1 110212
6,5 33 krytyków
Westworld
powrót do forum serialu Westworld

Jak Elsie zniknęła, to rozmawiała z Bernardem przez telefon. Jak w takim razie on mógł ją dorwać? To albo wskazówka, albo dziwna wpadka.

ocenił(a) serial na 9
fonntane

Ok sprawdziłem.... przebieg scen pozwala na to

ocenił(a) serial na 8
fonntane

jak dla mnie za bardo to poplątali, miałam ogromne oczekiwania w tu coraz gorzej, a tylko 1 odcinek został :/

ocenił(a) serial na 9
sweetgirl_fw

No tak, zakręciło trochę całym światem, ale chyba o to chodziło prawda? :) Trzeba też otworzyć drzwi dla kolejnych sezonów. Mnie bardzo się podoba, że postawienie kart, na to czy ktoś jest zły czy dobry, może okazać się błędem. :)

ocenił(a) serial na 8
fonntane

wiem, ale ten twist mi nie podszedł, co poradzę :D

ocenił(a) serial na 9
sweetgirl_fw

Jeszcze jeden odcinek do końca, a potem bardzo dużo czasu żeby o tym zapomnieć :P Dasz radę :)

ocenił(a) serial na 8
fonntane

Następny poniedziałek pokaże czy będę czekać niecierpliwie na kolejny sezon, chciałabym bardzo ale mam strasznie mieszane uczucia.

ocenił(a) serial na 7
fonntane

Ewidentnie ten sezon nie zakończy się wielkim finałem. Raczej zawieszeniem akcji i przygotowaniem gruntu pod 2 sezon. Szkoda trochę. Cały czas to stabilne 8/10, lecz po prawdzie, to zmalała ciekawość co do labiryntu, losów hostów i gospodarzy...

ocenił(a) serial na 9
laxman

labirynt to raczej tylko gra Arnolda o uzyskanie świadomości. To nie jest jakieś miejsce.

Logan87

według mnie labirynt to jest właśnie to miejsce w kościółku.
Host musi się odnaleźć przez wszystkie miejsca wspomnienia aby wrócić do źródła i uzyskać samoświadomość.