PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810757}
6,4 5,7 tys. ocen
6,4 10 1 5668
White Lines
powrót do forum serialu White Lines

Przepraszam ale nie mogę. Netflix mnie coraz bardziej zadziwia. Nie spodziewałem się że można tydzień w tydzień robić premiery kup bez scenariusza. Słaba oferta HBO to przy tym złoty graal.

Meldondg_Lord

To samo ostatnio pomyślałem ale już wolę zagłębić się w stare seriale z HBO niż te z Netflix bo wszystkie robione są na jedno kopyto i dla mnie to te wszystkie nowe seriale realizowane są na poziom widza Riverdale

Meldondg_Lord

a podasz jakieś argumenty ? czy obejrzałeś tylko trailer?

ocenił(a) serial na 3
SWoland

Watki sa glupie, nielogiczne i naiwne. Sceny walki na kutrze.. ucieczka przed policja, wyrzucanie koki, wyrywanie zeba, orgie na imprezach. Homoseksualne watki juz odpuszcze, bo przeciez netflixowi o to chodzi.

Help3r

tzn pytałem autora wątku, Tobie akurat wierzę że widziałeś:)

ocenił(a) serial na 7
Meldondg_Lord

Tylko, że obecnie HBO sssie, tak samo jak ich apka na TV.
Po skończeniu Got, Czarnobyla, to tam nic nowego nie ma tylko same starocie które mają po 15 lat.

ocenił(a) serial na 4
Calvex

Dokładnie. Prawie każdy nowy serial Netflixa to dno. Dnem dna jest natomiast Riverdale

Meldondg_Lord

niestety od dawna nie mogę znaleźć serialu na poziomie, oprócz tych które już oglądałam. produkcja za produkcją. niestety bez szału

Meldondg_Lord

Przepraszam, że nie na temat, ale graal raczej nie był złoty. Zwykłego rybaka znad Jeziora Tyberiadzkiego nie byłoby na niego stać. Taki sam błąd popełnił Standartenführer Ernst Vogel i zapłacił za to straszną cenę ;-)