PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108340}

Więzienie Oz

Oz
1997 - 2003
8,0 5,9 tys. ocen
8,0 10 1 5892
9,3 3 krytyków
Więzienie Oz
powrót do forum serialu Więzienie Oz

DLA MNIE NIE MA LEPSZEGO FILMU.

ocenił(a) serial na 8
dominik1980

A widziałeś seriale The Shield, The wire, Breaking Bad, Sopranos, Zakazane imperium, Twin Peaks, True Detective, Fargo ?

ocenił(a) serial na 8
returner

"he Shield, The wire, Breaking Bad, Sopranos, Zakazane imperium, Twin Peaks, True Detective, Fargo ? " - widzialem prawie wszystkie poza Fargo. Breaking Bad uwazam za najepszy serial wszech czasow. Wiec jesli ogladales Oz powiedz jak wypada na tle wymienionych przez Ciebie pozycji ? bo sie przymierzam do serii

ocenił(a) serial na 8
mordarg

Hmm dla mnie:
Breaking Bad > Twin Peaks > Gra o tron > Robin of Sherwood=Rzym > The wire > Oz > Sopranos > Sześć stóp pod ziemią >
True Detective > Fargo > The Killing > The Shield > Zakazane imperium > Dexter > Borgias > Vikings > Walking dead > Spartacus
Może pomogłem.

ocenił(a) serial na 8
returner

no tak troche pomogles.. dzieki anyway ;)

returner

A PRISON BREAK TO SIĘ WOGÓLE NIE LICZY?? CHYBA NAJLEPSZY WYMYŚLONY SERIAL NA ŚWIECIE!!

ocenił(a) serial na 8
piotrexo

Pierwszy sezon ma udany. Ale potem z każdym sezonem poziom wyraźnie spadał i
pojawiało co raz więcej absurdów..
Czwarty sezon zupełnie przekombinowany.
Gdzie temu serialowi do poziomu scenariusza, dialogów czy aktorstwa serialów HBO.
Poza tym z tematyki więziennej nawet nie jest nr 1, bo tym jest OZ, a nie Prison Break,

ocenił(a) serial na 6
returner

no dobra ale skoro PB jest naciągany to jaki jest OZ? Chyba nie ma takiego słowa żeby określić niesamowity poziom absurdu tego serialu. Żałuję że zmarnowałem tyle godzin na oglądanie tego serialu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
GhostDeath

ehehehee lol

ocenił(a) serial na 8
dominik1980

ja pie*dole. wchode tu w oczekiwaniu na wasze opiinie skad taka wysoka ocena i wasze wrazenia z widowiska a zastaje takie cos. POLSKA -.-

ocenił(a) serial na 10
mordarg

XDDD

ocenił(a) serial na 6
dominik1980

skoro nie przeszkadza ci ilość absurdów, nielogiczności i naciągania oraz po prostu fantastyki... to może być rzeczywiście dla ciebie najlepszy, mi jednak takie coś przeszkadza.

dominik1980

NA którym polskim kanale był ten serial ?

ocenił(a) serial na 9
giovanni50

Oj nie pamiętam ja go oglądałem na stronie "kinomaniak"

dominik1980

Dziękuję za odpowiedz