PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626615}
6,4 1,8 tys. ocen
6,4 10 1 1787
Wiadomości z drugiej ręki
powrót do forum serialu Wiadomości z drugiej ręki

Serial powinien doczekać się kontynuacji,jeśli przyjdzie potrzeba będziemy pisać do tvp petycje.

marcepun

dołaczam sie, jeden z najlepszy polski seriali z ostatnich lat!cóż jednak widocznie ludzie wolą oglądac jakies tasiemce m jak milosc klany i plebanie gdzie jest rzewnie i o polskiej tradycyjnej rodzinie

milenasy

serial na argentyńskiej licencji

ocenił(a) serial na 5
marcepun

Wiedząc, że nie zrobią drugiej serii to kurde mogliby dać inne, kończące i wyjaśniające wszystko zakończenie. Tak to nie wiem w ogóle po co go oglądałem.
Mam nadzieję, że TVP jednak zmieni decyzję i zrobi drugą serię. Wpadli może by na pomysł, żeby powtórzyć pierwszą serię w innych godzinach i nakręcić po tym drugą serię.
Telewizji nie oglądam w ogóle, więc mnie tam godziny emisyjne nie interesują. Oglądałem ten serial na www tvp.

ocenił(a) serial na 10
marcepun

Najlepszy serial jaki do tej pory obejrzałam a oglądam ogólnie dużo... Nie mogę zrozumieć dlaczego tak szybko się skończył i czekam z niecierpliwością na następne odcinki....

ocenił(a) serial na 1
marzenas_2

a co takiego jeszcze oglądałaś?

ocenił(a) serial na 10
marcepun

Najlepszy serial od lat...
http://www.petycje.pl/petycja/8076/petycja_ws._powstania_ii_sezonu_serialu_,,wia domozci_z_drugiej_rekia.html
Poza tym przydałoby się wysłać masę listów do tvp z protestami.