PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=764656}

Wieczna miłość

Kara Sevda
2015 - 2017
8,2 1,4 tys. ocen
8,2 10 1 1405
Wieczna miłość
powrót do forum serialu Wieczna miłość

Emisja planowana od 29 czerwca w TVP1 o 16:00 od poniedziałku do piątku.

durczog

Mam nadzieje że się to się potwierdzi bo opis fabuły mnie zaciekawił tak samo jak śliczny plakat.

Godzina też dla mnie idealna .

buterfly

Emisja się opóźni, ale nie wiem o ile. Oby do nie września.

durczog

Oby tylko godzina się nie zmieniła :) .

durczog

Ostatnio czytałem że możliwe że w lipcu - https://www.telemagazyn.pl/artykuly/wieczna-milosc-popularny-turecki-serial-kara -sevda-wkrotce-w-tvp-64904.html

Mam nadzieje że TVP 1 nie będzie zwlekało zbyt długo z emisją oby się też nie wycofała .

durczog

Sorki że pytam ale wiadomo chociaż przybliżoną datę premiery .

buterfly

Nie, zapowiedź była w programie dla reklamodawców, że start od 29 czerwca, ale to już wiadomo, że nie nastąpi. Trzeba czekać na jakieś dane lipcowe, a to dopiero za dwa/trzy tygodnie.

durczog

Dzięki na info - No to trzeba czekać :) .

durczog

Czuje jednak że serial pojawi się dopiero we wrześniu :) .

buterfly

A ja myślę, że emisja ruszy od 2 lipca. Serial ma 244 odcinki, więc to minimum rok emisji. Po co czekać? Emisją przez wakacje zatrzymają widza na jesień.

durczog

Możliwe że masz racje bo to że podzielą można być pewnym .

durczog

'' Serial ruszy najprawdopodobniej 2 lipca. Powinny być także powtórki o 6:50 w dniu następnym. Pozostaje czekać na wpisanie tytułu do ramówki, bo na razie tylko zapis "serial fabularny", a to oznacza, że jeszcze może się zmienić.'' Informacja z forum telenowel - http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/kara-sevda-wieczna-milosc,315 48-3120.html

durczog

I informacja się potwierdziła 2 lipca godzina 16:05 pierwszy odcinek - Już się nie mogę doczekać .

buterfly

Niestety nic się nie potwierdziło. Od 2 lipca dalszy ciąg "Sułtanki Kosem". Nie wiem skąd "Telemagazyn" miał informacje, by tak stanowczo i jednoznacznie stwierdzić rozpoczęcie emisji.

durczog

Telemagazyn tez twierdził że prawdopodobne ;) - Nie mniej jednak szkoda a już tak na niego czekałem, no nic będzie się trzeba uzbroić w cierpliwość mam nadze ze TVP1 nie zrezygnuje z serialu ): .

buterfly

Początkowo tak, ale tydzień temu wypuścił już info, że to pewne. Nic nie chciałem pisać i gasić nadziei, bo widziałem, że ciągle brak wpisów do ramówki TV, ale z drugiej strony mogło się to równie dobrze potwierdzić.

durczog

No cóż oby tylko TVP1 się nie wycofało ;) - To jest najważniejsze .

durczog

Pozostało 36 odcinków wiec aż tak długo na ujawnienie dalszej ramówki nie będziemy musieli czekać :) .

buterfly

Pewnie będzie jak przypuszczałeś od września. Emisja Kosem wydłuży się na całe wakacje, bo wypadną odcinki przez Tour de Pologne, święto 15 sierpnia.

durczog

Od początku tak przeczuwałem teraz w wakacje raczej o nowości w telewizji trudno ;) .

durczog

Według jednego z użytkowniku forum telenowele.fora.pl premiera serialu w TVP1 24 sierpnia (piątek) godzina 16:05 .

http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/kara-sevda-wieczna-milosc,315 48-3180.html

Podobno jest już zapisane na sztywno wraz z numeracją odcinków .

Do tech razy sztuka, wiec liczę ze jednak to już pewne info :)