PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=764656}

Wieczna miłość

Kara Sevda
2015 - 2017
8,2 1,4 tys. ocen
8,2 10 1 1400
Wieczna miłość
powrót do forum serialu Wieczna miłość

Z racji tego, iż w 2000 roku oglądałem Zbuntowanego Anioła, mam jakieś pojęcie o tym, co to jest telenowela. Nigdy potem żadnej już nie widziałem. Ale wysokie, w zasadzie bardzo wysokie oceny tej kary spowodowały to, że obejrzałem kilka pierwszych, polskich odcinków. I.... ogromne rozczarowanie. Serial jest tragiczny, okropny. Straszne niezgranie, fabuła na poziomie niemowlaka, idiotyzm twórców nie zna granic. Nie można chyba było już bardziej tego zepsuć. Nie pisze tego specjalnie czy z powodu jakiegoś hejtu. Ale nie ma w tym serialu, za wyjątkiem jednej rzeczy, niczego ciekawego. A co jest ciekawe? Bardzo, ale to bardzo atrakcyjna główna bohaterka, po prostu śliczna. Myślę, że to samo mogą powiedzieć laski o głównej postaci męskiej, ale nie wnikam :) Poza tym, dno. Szkoda. Cóż, może powtórzą kiedyś Zbuntowanego Anioła.... hehehe
PS. Te ciągłe, debilne retrospekcje denerwują tak bardzo, jak cały scenariusz. Plus, że nie zauważyłem islamizacji w tym gównie.

ocenił(a) serial na 1
mercg

...

ocenił(a) serial na 8
mercg

serial jest dobry dla cierpliwych ludzi im dalej tym lepiej.

mercg

Nie porównujmy latynoskiego romansidła do tureckiego serialu dramatycznego.
Zbuntowanemu Aniołowi bliżej już do Łez Cennet (też pojawia się wątek porzuconego dziecka, nawet aktorka podobna do Oreiro). To zupełnie inna klasa seriali.

ocenił(a) serial na 10
mercg

Obejrzalam tysiące telenowel, ale żadna nie byla tak piękna jak Kara Sevda. Genialny serial tak samo jak gra aktorów. Jak można wystawiac opinie po obejrzeniu paru odcinków!

ocenił(a) serial na 5
Katrina_St

A ile obejrzałaś tureckich ???
Bo Karadayi o wiele lepszy niż Wieczna miłość. Lepsze jest Wspaniałe stulecie, Imperium miłości, Grzech Fatmagul. Wszystko to arcydzieła w porównaniu z Kara Sevda.

ocenił(a) serial na 10
AnkaJ_3

Z tych co wymienilas obejrzalam Karadayi i Wspaniale stulecie. Super seriale lecz Wieczna milosc dla mnie najlepsza!