spojlery
Wspomnieć można także o innym nawiązaniu, które zapewne odkryją fani Genshikena. W pierwszym odcinku tej serii Kanji Sasahara przygląda się niezdrowo pewnej figurce. Bez problemu można w niej rozpoznać Harukę...
(to z azunime)
ale się dzieje w tym anime
taki prymitywny skrót
2 dziewczyny 2 kolesi
jedna zakochuję się w jednym z nich później on w niej ta druga też się w nim zakochuje później ta 1 ma wypadek na 3 lata zapada w śpiączkę
ta druga jest z nim (ale jest ten wypadek jakby przez nią bo zatrzymała chłopaka na chwilę i spóźnił się do haruki którą potrącił samochód)(ale w 2 sezonie gdy ta co zatrzymała mitsuki rozmawia z koleżanką i koleżanka mówi że winny jest tylko ten który spowodował wypadek)(ofiar jest sporo w tym anime ale tylko jedna fizycznie tzn. haruka reszta cierpi psychicznie)
później sporo się dzieje haruka się budzi później znowu zasypia(przez siostrę bo za dużo jej na raz powiedziała i była w szoku że spała 3 lata i że chłopak chodzi z jej najlepszą koleżanką)
później się budzi i nic nie pamięta z ostatniego przebudzenia i koniec jest taki że haruka rozstaje się z narumi a on jest z mitsuki
ale w 2 sezonie jest na odwrót i tu jestem trochę zamotany bo w 2 sezonie jest albo opowiedziane to co się stało przed 14 odcinkie 1 serii albo jest już zupełnie coś innego
śmieszne kelnerki zwłaszcza ta co się kłóci z narumi
miałem tego nie oglądać bo zobaczyłem na tanuki ocena fabuły 2\10
ale 2 osoba oceniła już 8\10
mnie wciągnęło i obejrzałem 14 odcinków
później akane maniax(o siostrze haruki (bo w sumie nie było nic o tym że ktoś ją podrywa a w akane jest o tym jak koleś próbuje być z nią ale zianie jest z tego akane wybuchałem śmiechem)
później Ayumayu Gekijou 6 min krótkie ale też śmieszne trzeba obejrzeć w kolejności bo wszystko jest ze sobą powiązane
później 2 sezon 3 odcinki też spoko ale trochę za mało postaci bo krótkie też się trochę wyjaśnia i nie czaje końcówki haruka mdleje (znowu przez siostrę i co? znowu coś będzie?)
polecam bo w sumie bardzo ciekawe