PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119350}
5,5 31 tys. ocen
5,5 10 1 30974
3,7 10 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Nie miałem okazji jeszcze w nią zagrać, ale z zapowiedzi wynika że akcja dzieje się po zakończeniu wydarzeń z sagi. Dziwne tylko jest to, że niektórzy z branży gier zastanawiają się "jak Geralt przeżył własną śmierć". Sorry ale czy ja czytałem inną wersję "Pani Jeziora"? Przecież tam jest wyraźnie napisane, że Geralt i Yennefer zostali uzdrowieni magią jednorożca.

Hagan

No nie wiem, może jest jakiś fan Wiedźmina który się tu znalazł a o grze jakimś dziwnym trafem nie słyszał.
Tak czy siak gra a serial (czy film) to zupełnie rózne wartości estetyczne. Grze zdecydowanie bliżej do książek, zarówno klimatem jak i krainami jakie zwiedzimy. Jak ktoś jest fanem książek to moim zdaniem gra Wiedźmin jest swoistego rodzaju must have (must play).

ketor

mam gre wiedźmin od ok.3 tyg.
Przeszedłem ją w 2 tyg.
świetna gra najlepsza za...bista najlepsza w moim życiu
czekam na dodatek!!!!!!!!!

Patrol_2

Sprzedaje się nieźle więc szanse na dodatek są. Chociaż ja to bym pełną drugą część wolał ;) Engine mają zrobiony (no pare rzeczy poprawić jeszcze można), więc tak naprawdę potrzeba zrobić lokacje i napisać scenariusz (w zasadzie to scenariusze bo to gra niejedno liniowa). Moim zdaniem jak najbardziej można się wyrobić w 1.5-2 lata.

ketor

Gra trzyma poziom ksiazek. Wreszcie mile.