Dubbing psuje odbiór filmu. Głos jest czymś tak charakterystycznym, że nie można go odebrać postaci. Dubbing nadaje się do filmów animowanych.
Hmmm... grzecznie wyraziłam opinię na temat dubbingu. Ma prawo mi się nie podobać , drażnić mnie i tyle. Nie rozumiem, dlaczego jestem obrażana . Nie muszę się zwierzać , gdzie , kiedy i na czym oglądam filmy i czy jest tam opcja wyboru . Bardzo niegrzeczne z twojej strony. Jeżeli tacy są fanowie Wiedźmina - bez kultury i szacunku - to pewnie Sapkowski by się nie ucieszył . Nie będę zniżać się do twojego poziomu i odwdzięczac się obrażaniem . Życzę ci miłego dnia i pomyśl, zanim kogoś zmieszasz z błotem i zrobisz mu przykrość .
Kobieto kliknij sobie lektora czy dźwięk oryginalny z napisami i nie zaśmiecaj forum swoimi nic nie wartymi przemyśleniami.
Zostaw ją w spokoju, pokemonie, niczego złego nie napisała, wyraziła tylko swoją opinię, ciemny prostaku. Mogłeś (łaś) swoje zdanie ująć jak człowiek, ale postanowiłeś (łaś) być zwykłym chamem. Bez żadnego powodu! NIe wstydzisz się patrząc w lustro? Ja się wstydze jak mnie poniesie, bo mnie ktoś celowo z równowagi wyprowadzi, a ty co? Dno społeczne, ot co.