Znawcy i "fani" czyli polactwo zaniży ocenę na filmwebie do 4,2 bo coś tam XD
Idę o zakład że na np. IMDB ocena będzie wyższa ;)
Też jestem o tym przekonany ;) - Przecież uwielbiamy narzekać, i zawsze znajdzie się powód wystarczy że obsada niektórym nie przypasi.
a pszeciesz to dóma narodofa jest wiedzmin polska ksionszka!
+ Pompowanie balonika w czym nasz naród jest mistrzami.
To prawda już dawno pompują balonik i marzą o drugiej ''Grze o Tron'', dobrze że chociaż że twórcy nie chcą się porównywać do tego serialu i chcą stworzyć własny klimat i oddać charakter postaci.
W sumie lepiej żeby to nie była druga gra o tron XD Z tyloma błędami to zaorali by ten serial :P
Serialu nie oglądałem wiec się na ten temat nie wypowiem,ale naprawdę czy każda produkcja fantasy musi być porównywana do ''Gry o Tron'' nie widzę zbytniego podobieństwa .
Tak samo jak każda gra RPG w średniowiecznych realiach jest porównywalna do Wiedźmina, ostatnio widziałem jak jakiś Janusz porównywał Skyrima właśnie z wiedźminem udowadniając że gra z 2011 jest gównem bo w wiedźminie to jest lepsze XD
Ja tak bardziej ''Wiedźmina'' porównywałbym w ''Wikingów'' - Owszem więcej w ''Wiedźminie'' elementów fantasy, ale klimat i tempo akcji mogliby twórcy czerpać prędzej z tego serialu .
Byle nie wyszło jak w końcówce tego ostatniego sezonu bo tam zaczęli kombinować i niektóre sceny przypominały turecką telenowelę :P